Допускають до клієнтури шахраїв, які вимагають гроші з людей, під видом якогось колл центру Капітал
Кредит капитал это обычная микрофинансовая организация по выдаче кредитов.
С чего это вдруг банк такое закрывать будет. У тебя в реквизитах ихний код ЭДРПОУ есть. Набери эти цифры 35234236 в поиске много чего узнаешь.
Второе. Посмотри в своей кредитной истории нету у тебя вообше задолженности. Если нету не обрашай внимание.
если ты этот номер телефона недавно купил (последние 3 года). То видимо этот телефон был перевыпущен т е предыдущий клиент его год не пополнял.
Курс валют в Райффайзен Банке
Oplachujte rozstrochku na novi rekvizyty UA783003350000000265032150371 v Rajffajzen Bank EDRPOU 35234236 otrymuvach TOV FK Kredyt-Kapital. ID 15524312
Нам дуже прикро, що у Вас склалась така ситуація. Хочемо пояснити, що у разі порушення умов кредитного договору, право вимоги за Вашим кредитом може бути відступлено новому кредитору. Надалі вся інформація за кредитом знаходиться у нового кредитора та деталі щодо рахунку варто уточнювати у нього.
Маємо на меті проаналізувати ситуацію та допомогти із вирішенням. Просимо написати в приватні повідомлення Ваші дані (ідентифікаційний код чи контактний номер телефону). Докладемо максимум зусиль для індивідуального вирішення питання.
З повагою та турботою,
@RaifHelp