Некомпетентність співробітників і перевищення повноважень
- 13 августа 2024, 16:28
Добрий день!
Хочемо пояснити, що Райф — великий системний європейський Банк, що чітко виконує вимоги чинного законодавства та постанови НБУ, саме тому ми ретельно та уважно перевіряємо кожну операцію та робимо все для збереження та захисту коштів наших Клієнтів.
Розуміємо, що дане блокування було неочікуваним та могло вплинути на Ваші плани. Але зауважимо, що процес перевірки зарахувань шляхом надання підтвердних документів передбачений законодавством.
Маємо на меті розібратись в ситуації та будемо вдячні, якщо Ви нам напишете у приватні повідомлення свої дані (контактний номер або ідентифікаційний код), для аналізу.
- 14 августа 2024, 13:40
Таж сама ситуація, пишіть скаргу на міністрество фінансів, це якись прикол в мене зп мінімалка приходить мене записали в терористи та закупівлю зброї масового ураження, я відправила скаргу , чим більше скарг тим буде корисніше
- Валерка Котовский
- 15 августа 2024, 6:36
Министерство всё до заднего места, пишите иски в суды, только суд может наказать банкиров:) у нас вУкраине даже НБУ не работает) какие нафиг министерства :) только суд)
- 15 августа 2024, 12:44
Тоді підимо до суду, чому б і ні, щось повинно в країні змінюватися, люди не повинні даремно віддавати своє життя
- 13 августа 2024, 17:14
- Полезный комментарий
Ваше звернення передано в роботу менеджеру з питань клієнтського сервісу, який бере питання під свій контроль та буде надалі комунікувати з Вами для оперативного вирішення питання.
- 14 августа 2024, 13:41
Як з Вами комунікувати як менеджери нічого самі не розуміють окрім вибачень ніяких пояснень, пишіть конкретно в чому відмивання коштів чи закупівля зброї, а не просто блокування і лист про припипення, що це за відношення?
- Валерка Котовский
- 15 августа 2024, 6:31
У себя в блоге я расписал как подать иск на банк через электронный суд, никуда ходить не надо, а так же в условиях войны заседание будет в режиме видеоконференции.
Банк не имеет право блокировать средства клиента если он не нарушил закон (доказать нужно) а так же если не было решения суда,
Разорвать договор он так же не может если клиент не нарушил договор или закон сгидно ст 1075 цку.
А так же банк не має права контролювати напрями коштів клієнта сгідно 1066−1068 цку, то есть должна быть обгрунтована пидозра что вы или ваши получатели связаны с легализацией или отмыванием, если вы не нарушили лимиты прописанные в ст 20 закону пвкфт это 400 т в мес или за один раз за зарахування.
Советую составить иск в суд и отсудить моральну шкоду за незаконное удержание средств + пеню сгидно ст 32 закону про платижни системы неналежне выконання доручення клиента, 0,1% от суммы за каждый день капает с заблокированных денег.
- 22 августа 2024, 19:00
- Полезный комментарий
Добрий день!
Вдячні за очікування.
На поточний момент отримали інформацію від менеджера, Ваше звернення проаналізовано та вирішено.
Якщо в майбутньому будуть виникати питання — звертайтесь, завжди раді допомогти.
Курс валют в Райффайзен Банке
EUR | 43 | 43.9 |