Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Знущання з людей

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
vladyslav1122 18 мая 2024, 0:37
Ви довго будете знущатись з людей?
Моя мама, ВПО, має відкритий підприємницький рахунок у аваль 20(!!!) РОКІВ! 20!!!

Фінмон заблокував рахунок, запросив ТОННУ ДОКУМЕНТІВ, вже відправили все, і виписки про доходи, і договори куплі продажу авто, і всі квитанціі і пояснення, і все що хочеш, ВСЕОДНО їм ВСЕ НЕ ТАК! Ви в своєму розумі взагалі?

Задають питання такого характеру, що навіть соромно тут писати. В КРАЇНІ ВІЙНА, ПЕРЕСТАНЬТЕ ЗНУЩАТИСЯ З ЛЮДЕЙ!!!
Райффайзен Банк
Ответ банка
18 мая 2024, 9:01
Добрий день!
Дякуємо за очікування на відповідь.
Нам дуже прикро, що ця ситуація Вас засмутила та склалось таке враження про Банк в цілому. Ми з великою повагою відносимось до наших клієнтів та завжди готові підтримати і допомогти.
Хочемо пояснити, що Райф — великий системний європейський Банк, що чітко виконує вимоги чинного законодавства та постанови НБУ, саме тому ми ретельно та уважно перевіряємо кожну операцію та робимо все для збереження та захисту коштів наших Клієнтів. В свою чергу сподіваємося на підтримку та розуміння, щодо важливості здійснення час від часу перевірок джерел надходження коштів на рахунок та надання документів.
Розуміємо, що дане блокування було неочікуваним та могло вплинути на Ваші плани. Але зауважимо, що процес перевірки зарахувань шляхом надання підтвердних документів передбачений законодавством. Зазначимо, що Банк зацікавлений у вирішенні питання у максимально короткий термін.
Дуже хочемо допомогти вирішити питання, тому просимо написати нам в приватні повідомлення фінансовий номер телефону або ідентифікаційний код власника рахунку.
Будемо вдячні за зворотній зв’язок!
З повагою та турботою,
@RaifHelp

Комментарии - 5

+
0
Lolik1837
Lolik1837
18 мая 2024, 5:29
#
Аж интересно стало, что за вопросы задают в банке, что аж стыдно писать? Как сексом что ли занимаетесь ?
+
+12
Валерка Котовский
Валерка Котовский
19 мая 2024, 12:34
#
Без паники, сгидно ст 1066 п3
3. Банк не має права визначати та контролювати напрями використання грошових коштів клієнта та встановлювати інші обмеження його права щодо розпорядження грошовими коштами, не передбачені законом, договором між банком і клієнтом або умовами обтяження, предметом якого є майнові права на грошові кошти, що знаходяться на банківському рахунку.

вы не обязаны отчитыватся банку о каких то фин операциях если они не превышали 400 т грн за один перевод, так же у банка должны быть обгрунтованные подозрения если вы нарушили договор или закон сгидно ст 23 закону ПВК\ФТ если таких нет которые он сможет предоставить в суде то блокировка не законна.

Лимиты сгидно ст 20 п1 закону ПВКФТ до 400 т грн за одну операцию (не за месяц)
Советую написать жалобу в НБУ и дорждатся ответа их ответ ничего не даст, но наличие его важно для суда чтобы приложить как-то что были выполнены все досудовые вопросы чтобы позов был принят, чуть позже я опубликую как правильно составить позов в суд и легко выиграть его с моральной компенсацией 100% от суммы заблокированной то есть + такая же сумма и + за каждый день блокировки будет насчитыватся 0,1% сгидно ст 32 закону про платижни системи
+
+5
natashaGra
natashaGra
20 мая 2024, 10:04
#
Пишите в НБУ с приложением переписки с электронной почты, обращайтесь в суд и полицию. Ну не понимает этот банк другой формы общения
+
+5
Валерка Котовский
Валерка Котовский
22 мая 2024, 21:09
#
Полиция не решает банковские дела только НБУ и суд, в полицию писать только если кража, но опять же те тоже ничего не сделают, но ответ их очень важен для суда чтобы позов был принят
+
+5
Дмитро dmytro
Дмитро dmytro
20 мая 2024, 15:31
#
Цей банк могла того, що знущається з клієнтів, згідно офіційних даних НАЗК — як міжнародна компанія, дочка якої працює в Україні, — фінансує з прибутку війну рашки проти України!

Банк — фінансує російську терористичну агресію проти України !
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться