Просто клоунский банк
- RaiffaizenAlex
- 10 января 2024, 13:13
- Полезный комментарий
Вітаємо!
Дякуємо за очікування та можливість проаналізувати ситуацію. Отримали інформацію від менеджера з клієнтського сервісу, що стосовно Вашого звернення було надано роз’яснення в чаті Райффайзен Онлайн. Дякуємо за сигнал, Ваші відгуки допомагають нам покращувати сервіс. Якщо будуть виникати питання в майбутньому — звертайтесь, завжди раді допомогти.
Курс валют в Райффайзен Банке
Жду хоть какой-то реакции от сотрудников этого недобанкаю, А пока — никому не рекомендую, снимайте все свои деньги, пока у вас есть такая возможность и не думайте заводить туда новые средства.
В першу чергу, хочемо подякувати за очікування на відповідь.
Відверто зізнаємось, нам прикро, що виникла така ситуація це могло вплинути на Ваші плани.
Райф — великий системний європейський Банк, що чітко виконує вимоги чинного законодавства та постанови НБУ, саме тому ми ретельно та уважно перевіряємо кожну операцію та робимо все для збереження та захисту коштів наших Клієнтів.
Зазначаємо, що Банк не блокує рахунки безпідставно. У випадку, якщо на Ваш рахунок протягом останнього часу надходили поповнення у значній сумі — Вам може надійти запит, щодо надання підтверджуючих документів про ці зарахування, а саме — про походження зарахованих коштів. У випадку, якщо документи не надано вчасно — рахунок блокується. Процес перевірки зарахувань шляхом надання підтвердних документів передбачений законодавством. Банк не має на меті утримувати кошти Клієнтів, а навпаки, зацікавлений у вирішенні питання у максимально короткий термін.
Ми з розумінням відносимось до відгку та навіть не можемо уявити Ваші емоції при цьому, запевняємо, що Клієнт – найголовніша людина Банку і зі свого боку ми докладаємо максимальних зусиль для оперативного вирішення питання.
Ваше звернення успішно передано менеджеру з питань клієнтського сервісу, який візьме під особистий контроль питання, для детальної перевірки.