Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Блокування рахунку

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
yura007 12 октября 2023, 8:32
Банк на свій розсуд блокує рахунки без строків та попереджень. І вимагає безліч якихось документів та пояснень. Проте сам нічого не дивитися служба моніторингу настільки лінива, що не здатна сама порахувати 2+2. Простіше тупо заблокувати рахунок.
Райффайзен Банк
Ответ банка
12 октября 2023, 9:03
Добрий день!
Вдячні за очікування відповіді.
Нам сумно, що у Вас склалось таке враження про Банк. Хочемо зауважити, що Банк не блокує рахунки безпідставно. Якщо на Ваш рахунок протягом останнього часу надходили поповнення у значній сумі — Вам може надійти запит, щодо надання підтверджуючих документів про ці зарахування, а саме — про походження зарахованих коштів. У випадку, якщо документи не надано вчасно, або надано не в повному обсязі — рахунок блокується.

Ми цінуємо кожного клієнта Банку без винятку та завжди готові допомогти у вирішенні будь-якого питання. Просимо, будь ласка, надати в особистих повідомленнях дані ідентифікаційного коду або номер телефону, для аналізу.
Дякуємо.

З повагою та турботою,
@RaifHelp

Комментарии - 1

+
+6
yura007
yura007
12 октября 2023, 9:43
#
Добре єдиний банк який всім блокує рахунки)))) бо так простіше і вимагає стільки документів що там тільки не вистачає аналізу ДНК))) в моєму випадку протягом року я зняв в касі банку суму більшу за суму яку поклав майже в 2 рази. І банк блоку рахунок і питає звідки кошти)) я і кажу порахуйте я зняв більше ніж поклав, а банк не вміє рахувати і каже дайдет 1000 документів. По перше дивно що банк не вміє рахувати! Я для себе вже вирішив, що банк який не вміє рахувати та працює в рф не може бути партнером. І іншим раджу закривайте рахунки в цьому банку для чого вам банк який не може порахувати 10 транзакцій протягом року які відбулися у нього у відділеннях? Це точно не добрий банк який 2+2 не може порахувати і для того йому треба 1000 документів))) хоча з досвіду скажу вам що коли надаєшь банку документы ситуація з розрахунком в них стає ще гірша. Знайомий провів за рік транзакції до 400.000 надав підтверджуючи документи які майже у 2 рази більші за операцію і результат вже місяць банк просить ще документи бо не може на калькуляторі скласти сумму. Придумувати бред типу -% на життя, а дайте довідку про сімейний стан, а дайте довідку кожного члена сім'ї… і тд … а проблема то в тому що просто не вміють рахувати. Тому порада закривайте рахунки і не будуть мати проблем! І купу втраченого часу не те щоб навчити банк рахувати!
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться