Минфин - Курсы валют Украины

Установить

блокування пенсій на ТОТ

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
OlenaDN 4 октября 2023, 11:15
Моя родичка, яка багато років отримувала на картку цього банку пенсію мешкає в Запорізькій обл. на тимчасово окупованій території. Картка отримувалася в м. Енергодарі. Декілька місяців тому банк заблокував її картку з вимогою пройти ідентифікацію. Мої неодноразові звернення на «гарячу лінію» з наданням інформації про клієнта, поясненнями, що у людини кнопковий телефон та відсутній український зв’язок (вихідні неможливі, зрідка приймає вхідні дзвінки) та інтернет до уваги не було взято. Пропонували прийти у відділення (!!!) або зв’язатися по скайпу. Зустрічна моя пропрозиція банку пробувати все ж таки додзвонитися до свого клієнта проігноровано. В даний час цей банк залишив мою родичку та тисячі пенсіонерів без засобів до існування та виживання (харчування, лікування) в тих складних умовах. Знайомі родички, які отримують пенсії в інших банках таких проблем не мають. Це знущання над незахищеною категорією Українців і, зокрема, людиною яка опинилася в окупації. Кого підтримує цей банк? Українців? Ні, свій гаманець. Не рекомендую зв’язуватися.
Райффайзен Банк
Ответ банка
4 октября 2023, 11:24
Добрий день!
Дякуємо за коментар. Ми з біллю та щирим співчуттям відносимся до наших клієнтів, які наразі знаходяться на тимчасово окупованій території. Та віримо в наших воїнів, адже наші рідні землі повернуться до своїх кордонів.
Актуалізація даних клієнта проводиться на виконання вимог Положення про здійснення банками фінансового моніторингу, затвердженого постановою Правління НБУ від 19.05.2020 № 65 та Постанови НБУ №26 Про розкриття інформації щодо зв’язків клієнтів із державою, що здійснює збройну агресію проти України.
Ми інформуємо клієнтів про необхідність здійснити оновлення даних, та це має зробити безпосередньо власник рахунку.
Відповідно, до вимог законодавства Райф не має права обслуговувати клієнта, якщо його ідентифікацію (переідентифікацію) не проведено своєчасно.
Ми завжди готові піти на зустріч, вирішити питання у будь-яких надскладних ситуаціях та хочемо проаналізувати звернення.
Будемо вдячні, якщо Ви нам напишете у приватні повідомлення дані власника рахунку ( ідентифікаційний код та актуальний контактний номер).
З повагою та турботою,
@RaifHelp

Комментарии - 1

+
0
Lolik1837
Lolik1837
4 октября 2023, 13:33
#
В Энергодаре есть неплохой интернет. Так, что не надо врать, что его там нет. И украинская мобильная связь там есть. Не отличная прям но поговорить хватает. Знаю не понаслышке — родственники там живут, общаемся через украинскую мобильную связь. Если связи нет — то через интернет
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться