Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Протримавши кошти заблокованими на своему рахунку вчора перерахували до виконавчої служби

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
evgenij40 12 сентября 2023, 17:19
Отделение по адресу: Полтава, ул. М. Грушевского, 4
Із коментів на свої скарги до райфбанку дізнався що це банк який із Росії коли перевірив.Як я не звертав раніше на це увагу, кошти списали з накопичувального рахунку це після того як я переводив на ЗСУ і дітям хворим перебуваючи за кордоном.Я пенсіонер 2 групи, вижити намагаюсь і допомогти людям, а гадкі не мав що з нелюдами справу маю.Як ще НБУ не лідвідує спонсора терористів.Так знущатися як в цьому банку ніде зі мною не вели, навіть в приватбанку де я боржник.Пенсія досі заблокована.Що скажете що переймаетеся і розуміете мої ємоції? Так кажуть шахраї і ворюгі якіми ви і являетеся.А мені треба оплатити житло, лікі придбати,їсти теж.Безсовісні, бог вас покара да і я вам не прощу такого ставлення.
Райффайзен Банк
Ответ банка
12 сентября 2023, 17:26
Добрий день!
Райффайзен Банк в Україні – український банк, окрема юридична особа. Ми дотримуємося всіх міжнародних санкцій та не маємо жодних зв’язків із російським банком.
Ми щодня робимо все можливе і часто неможливе для підтримки наших клієнтів та нашої країни. Ми збираємо кошти, волонтеримо, більш ніж сотня наших колег вступили до лав ЗСУ.
Райффайзен Банк Україна з перших днів війни заявив про свою принципову патріотичну позицію і дотримується її невідступно.
Нам дуже прикро, що у Вас склалось таке враження про роботу Банку.
При цьому, хочемо зазначити, що ми маємо дотримуватись норм Законодавства та постанов Виконавчої служби, а тому зі свого боку не можемо вирішувати питання зняття арештів самовільно.
Також, за попередніми Вашими відгуками було проведено комунікацію менеджером з питань клієнтського сервісу. У телефонному режимі було надали пояснення, щодо Вашого ситуації у повному обсязі та чіткі відповіді, щодо шляхів вирішення питання.
Запевняємо, що ми завжди готові піти на зустріч допомогти нашим клієнтам, якщо це не суперечить норм чинного Законодавства України та наші двері завжди відкритті для Вас.
Дякуємо за розуміння.

З повагою та турботою,
@RaifHelp

Комментарии - 3

+
0
Lolik1837
Lolik1837
12 сентября 2023, 17:55
#
Странный какой то отзыв у автора .
До этого странные претензии автора к Привату были . Сам автор вообразил себя великим «трейдером» , влез в какую то аферу , но при этом почему-то решил предъявить претензии Привату по этому поводу.

Сейчас вообще непонятно какие претензии к Райффу от этого автора .
+
0
evgenij40
evgenij40
12 сентября 2023, 19:15
#
Странно то что для вас льолік все странно даже почему Германия покупая нефть помогает всем.Не нужно всех судить по себе, а то как видите ви и есть ваше виденье и понимание что и видает странность вашу.
+
0
khvorost
khvorost
12 сентября 2023, 21:49
#
На мою думку ця група вчиняе геноцид Українців, ще з часів другої світової, бо вони використовували труд плених Українців (рабський труд), цей факт історично доведний, а так як історія циклічна …
В них нема будь якої моралі, підтверждено історіей…
Дякувати що у голові Української філіі цього банку, наш надійний агент П, який дуже скоро все вирішить (розвалить остаточно)…
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Отзывы о Райффайзен Банке 📝 / Протримавши кошти заблокованими на своему рахунку вчора перерахували до виконавчої служби