Порушення правил видачі картки для клієнта
- SergeyNina
- 26 июля 2023, 23:00
? Как можно карту выдать на улице.
При выдаче карты фото и видеофиксация обязательна
В Привате вообще карту выдали из пачки перевязанной резинкой, карты без конвертов.
Мене теж це дуже обурило, що працівник банку так зробив. Пенсіонер сидів у машині і йому винесли лише одну карточку, без конверта!!! Не запросили в банк для фото і відеофіксаціі!!! Дані цієї карточки бачив працівник банку і третя особа, яка дуже зацікавлена в грошах. Відбулося розголошення секретних даних. Сподіваюся, що відбудеться справедлива службова перевірка.
Думаю, что отзыв придуман
Нажаль, було порушено регламент банку. Видача картки відбулася на вулиці. Пенсіонер поставив підпис, але що підписав, не прочитав, довірився працівнику банку. Не було фіксації фото з карткою.
- Ответ банка
- RaiffaizenAlex
- 8 августа 2023, 17:03
- Полезный комментарий
Добрий день! Вдячні за очікування та терпіння. Отримали інформацію від менеджера. Наразі, Ваше звернення було проаналізоване та надано зворотній зв’язок. Якщо виникатимуть додаткові питання, із задоволенням допоможемо.
Курс валют в Райффайзен Банке
EUR | 43 | 43.9 |
Безпека клієнтів – найважливіший пріоритет Райфу. Зазначаємо, що видача карти представником Банку відбувається виключно у відділенні при наявності документу, яка засвідчує особу в свою чергу власник має поставити підпис та фіксується фото з картою.
У нашому банку працюють компетентні фахівці. При виникненні будь-якої проблеми ми готові її вирішити на користь клієнта. Всі дії виконуються згідно встановленого регламенту, який не може бути порушено.
Дякуємо за сигнал, ми обов'язково проведемо аналіз звернення.