Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Шахрайські схеми

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Soopve 22 марта 2022, 15:54
Після здійснення платежу банк через 3 дгів, заднім числом списав додаткові комісії за закритий вже давно давним переказ. І всіма способами виправжовується, що це додаткова комісія за конвертацію. І що ми наперед не можемо знати скільки грошей трнба буде списати за дану операцію. Як так?
Це банк чи контора, яка гадає на кавовій гущі? Вони не знають скільки буде комісія за операцію. Вгадують чи що?
І як так? Додаткова комісія нараховується заднім числом через 3 дні після здійснення операції. По вже 3 дні як ЗАКРИТІЙ операції.

Ще питання, чому ж тоді в інших банках все гаразд і операції хдійснені в цнй же день пройшли без нарахування додаткових комісій ні під час платежу ні в кінці робочого дня ні тим більше після того як пройшло 3 дні, ТРИ ДНІ!!!

НІКОЛИ, НІКОЛИ, НІКОЛИ НЕ КОРИСТУЙТЕСЬ послугами банку райфайзен аваль.

Надіюсь нац банк, чи мінфін відреагує на такі шахрайські дії зі строни банку.

І ще, доречі, гаряча дінія на яку відправляють праціаники Івано-франківського віділення не працює, за кілька годин спроб і очіеувань так і не вдалося звязатися з оператором. Просто ЖАХ.
А на запитання в чаті, оператор так і нічого не відписав. Навіть добрий день не написав. Могли би хоча б бота собі купити, щоб добрий день писав. Вкрали ж таку колосальну кількість грошей в Українського народу.
Райффайзен Банк
Ответ банка
22 марта 2022, 16:02
Доброго дня. Нам дуже прикро, що обслуговування в Інформаційному центрі залишило після себе негативний досвід про роботу Банку вцілому, наразі дійсно є навантаження на операторів.
Додатки таксі UBER, BOLT; сервіси Google, Apple; сайт iHerb, Paypal, Uber / Bolt і т.д. проводять свої операції через закордонні банки / рахунки. Тобто, в моб. додатку або на сайті Вам сума за послугу показується в гривнях, але за фактом в наш Банк приходить запит на списання доларів або євро. Запит на списання за правилами обслуговування рахунку може надійти до 8 календарних днів. Ми, як ваш обслуговуючий банк, купуємо валюту і оплачуємо рахунок. У зв'язку з конвертацією виникає різниця між номінальною вартістю послуги, яку показує вам сервіс і реальною вартістю. На майбутнє, щоб Вам простіше було орієнтуватися: сума оплати через закордонні сайти / сервіси буде на 2-5% більше заявленої (залежить від курсів).
Для можливості перевірки інформації по Вашому рахунку просимо написати в особисті повідомлення Ваш ідентифікаційний код.
З повагою та турботою,
@RaifHelp

Комментарии - 5

+
0
iamdimon
iamdimon
22 марта 2022, 16:05
#
Ознайомтеся із правилам МПС (Visa та Mastercard) та правилами обслуговування фізичних осіб у Банку, якщо коротко, то якщо валюта картки відрізняється від валюти платежу, то кошти на рахунку спочатку блокуються (не списуються) і в строк до 5 днів остаточно списуються (після підтвердження транзакції отримувачем). Якщо за цей період курс змінився то Банк або повертає різницю або досписує її з Вашого рахунку. Все просто.
+
0
Ruslan11111fjfj
Ruslan11111fjfj
23 марта 2022, 15:35
#
От тільки ніде немає жодного повідомлення про це, і так «криво» все працює лише у вашому банку, на інших банках взагалі немає ніякої конвертації. Банк-шахрай, який продовжує співпрацю з країною-агресором
+
0
Ruslan11111fjfj
Ruslan11111fjfj
23 марта 2022, 15:37
#
І про яку заморозку ви пишете, якщо сума списується з рахунку одразу, просто через деякий час сума досписується додатково, абсурд!
+
0
iamdimon
iamdimon
24 марта 2022, 10:49
#
Тоді прочитайте пункт 8.3.7. Особливості здійснення операцій в валюті, що відрізняється від валюти Карткового рахунку у Правилах обслуговування фізичних осіб у Банку з якими Ви підписали, що ознайомилися при відкритті Вам рахунку: https://raiffeisen.ua/storage/files/rules-251221-1.pdf
+
0
Ruslan11111fjfj
Ruslan11111fjfj
24 марта 2022, 22:34
#
Закінчиться війна і ви повернете все до копійки кожному, кого обманули в цей і так не простий для кожного час) і ще: все повертається бумерангом в житті, перевірено😉
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться