Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Страшна корупція у відділі продажу валюти

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
minbin 27 февраля 2014, 16:29
Являюсь порядка 5 років клієнтом цього банку (ФОП). Прийшов у цей здирницький банк з надією на те, що хоча б тут буде справедливість, і готовий був платит за те, за що люди, обслуговуючись в інших банках, не платять. Але не так то і було. Кожного місяця мені приходилось продавати валюту. І так процентів на 70% — завжди це робили за «самим мінімальним курсом» міжбанка, а інколи — навіть нижче нього. Я не розумію де вони беруть такий курс. Щодо курсу «міжбанка» — орієнтувався на цьому порталі. Але це все копійки… Зрозуміло, що якийсь «бандюкович» там собі відмиває на в сторону те, що йому не належить.

Самий більший курйоз відбувся 6,02,2014. Саме в цей день потрапила валюта мені, але у другій половині роб. дня. Зрозуміло, що ці бандюки будуть її продавати 7-го… Згідно з постанови — 50% має бути продано в день надходження валюти… але цього не відбулось. Дзвоню на відділення — кажуть, завтра продадуть. Ну добре, продавайте… Я заодно і іншу частину 50% виставив на продажу. В сумі — 100% від того, що було на рахунку валютному.

Настає п'ятниця(07,02,2014), «бабки» зняли… Стан заяви на продаж «У виконанні». Тільки в 15:09год 07.02.2014р, мені на гривневий рахунок "ідіоти" з ввалютного відділу зараховують те, що вони продали і що називають «обов'язковим продажем». А орієнтовано в 17:00 цього ж дня, телефонує мені людина з відділення, що обслуговує фіз/юр осіб і говорить: «Вибачте, нам не вдалося продати іншу частину 50%, ми її продамо в понеділок». У мене просто мову відйняло!!! Це яка ще наглість і халатність має бути із сторони цього «здиро-банку №1»??? Співробітник на всі мої запитання відповів, що він нічого не знає, бо це все «валютний відділ», а не вони… Я йому тоді сказав: «Якщо сьогодні не продали — повертайте мені назад «валюту» і відміняйте мою заявку на продажу». Трішки подумавши, вони дали добро, і сказали що повернуть. Заглянув ще вечерком — дійсно, 50% валюти переведено назад. Дякую.

27.02.2014 — іду подивитися, що там мої 50% валюти роблять. Опа!!! Її немає!!! Всі кошти були продані 10.02.2014!!! Як??? Хто давав добро?? Куди поділись обіцянки про скасування заяви в 06,02,2014???? Телефоную на відділення — ніхто не бере слухавку, видно бачуть мій телефон. Думають, як тепер відмазатися!!!

В результаті: валюта продана без мого відома, заяву яку я просив скасувати — їх виходить, що не скасували. В результаті: "ідіоти" з валютного відділу «нажухали» тисячі своїх клієнтів із-за того, що продали реально валюту 07,02,2014, а 10,02,2014 перезарахували по заниженому курсу!

Гнати таких дармоїдів і нелюдів! Так жалію, що ряд своїх знайомих підсадив на цей «здиро-банк». Тепер один негатив.

Слава Героям України! А покидькам з валютного відділу хто займається такими махінаціями — ГАНЬБА!

P.S: Люди, хто веде зовнішньо-економічну діяльність — обходіть і цих здирників стороною!!!

Комментарии - 3

+
+1
Dios12
Dios12
3 марта 2014, 11:36
#
Це Європа, чувак! Тепер так буде завжди.
Ось, добилися, чого хотіли.
Ага і іще одне. Героям сала!
+
0
IvanPetrov
IvanPetrov
29 августа 2014, 15:49
#
+100500
+
0
LENA127
LENA127
18 апреля 2014, 16:44
#
УЖАС!
В Приватбанке тоже самая, они сами определяют безналичный курс, который сильно отличается от межбанка. совсем монополия!
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Отзывы о Райффайзен Банке 📝 / Страшна корупція у відділі продажу валюти