Встановили комісію по картці для соціальних виплат без будь-яких попереджень.
В провідомленні я вказав номер картки. По данному номеру картки ви можете без проблем провести ідентифікацію та дізнатися всі необхідні данні, хоча це потрібно зробити декілька дій, а окрім пити каву нічого не вмієте, оскільки вказувати ІПН в інтернет ресурсах не зовсім безпечно.
- 13 декабря 2020, 18:35
Доброго вечора! Номер карти у відгукі вказаний в зашифрованому вигляді, що, на жаль, не дає змоги провести перевірку. Вказувати повний номер карти на інтернет ресурсах значно більш небезпечно ніж ІПН в особистих повідомленнях Банку. Також Ви можете написати нам в системі «Райффайзен онлайн» з повідомленням про те, що залишали відгук на сайті, ми все перевіримо та надамо коментарі.
@RaifHelp
Які саме коментарі ви можете надати окрім того що ви розберетесь і т.д.т.п - по результату якого ніякої чіткої відповіді не надасте № 4149$ 5010 $ 2114 $ 0802 приберыть знак долара та пробіла та буде вам номер картки. куди ведуть індивідуальні повідомлення, ? як я можу юбути впевнений що ви не шахрай ? а по номеру картки всю необхідну інформацію ви можете дізнатися якщо ви дійсно працівник банку, а не туп_ий бот зі стандартними відповідями.
- 14 декабря 2020, 11:57
- Полезный комментарий
Доброго дня! На сьогодні в Банку є лише 2 тарифи, на яких обслуговуються карткові рахунки. Один «Райф» – без плати за обслуговування, але у ньому є 3 грн. комісії за платіж по реквізитам в системі «Райффайзен онлайн» (окрім комунальних платежів, якщо компанія є у списку). Другий «Райф+» -де плата за обслуговування 36 грн./міс. або безкоштовно, якщо Ви проводите розрахунків картою в магазинах на більше ніж 2000 грн./міс. або маєте середньомісячний залишок – від 2000,00 грн. Детально ознайомитись з усіма тарифами Ви можете на сайті Банку за посиланням: https://www.aval.ua/storage/files/tariff-25112020.pdf. Інформування про зміну тарифного пакету здійснювалось шляхом надсилання СМС-повідомлення 05.11.2020, та додатково 24.11.2020 про тарифи карткового рахунку. Таким чином, Банк виконав всі передбачені договором обов’язки з інформування Вас, як Клієнта, про внесені змін. В той же час, ми завжди намагаємось іти на зустріч нашим Клієнтам, тому прийняли рішення, в порядку виключення, повернути Вам списану комісію (до кінця сьогоднішнього дня), але, просимо врахувати що в подальшому рахунок буде обслуговуватися у відповідності до Тарифів. В разі, якщо бажаєте, можете змінити Тарифний план, зателефонувавши до Інформаційного центру.
@RaifHelp
Шановний банк. Я так розумію що комісія у вас 36 грн а повертаєте на рахунок меншу сумму - 33 грн. Це як називається ? 36 і 33 це не рівні числа чи можливо я помиляюсь? Тобто спочатку я інформую, що Банк у мене краде з рахунку гроші далі Банк замість того щоб повернуту всю сумму, що вкрав - повертає меншу але це все рівно крадіжка. Позор, думаю потрібно скаргу надіслати до НБУ за такі неправомірні дії. Також інформую Вас - те, що ви надсилали повідомлення не означає, що я його отримав, як у вайбер то від вас постійно повідомлення приходят а як надіслати важливу інформацію про зміну тарифу так ні це для вас не важливо, надієтесь на те що не помітять...
- 16 декабря 2020, 14:34
Доброго дня! Просимо сформувати виписку та переглянути суму зарахування. Запевняємо Вас, що вона дорівнює тій, яка була списана у якості комісії.
- IvanPetrov
- 16 декабря 2020, 17:43
Наверное, куда-то Вы троячок в другое место потратили ) Например, остаток в чужом банкомате смотрели, или в родном больше двух раз в месяц. Воспользуйтесь дельным советом банка и ориентируйтесь по выписке, а не по остатку.
Іване данна ситуація повторилаясь вдруге. ДЛя чого робити іиписку якщо я з данної картики знімаю лише отриману пенсію? Ви на яких засадах в Райффайзен БАнк Авалі працюєте? чи можливо ви теж цінний бот з корисними порадами?
- IvanPetrov
- 9 февраля 2021, 3:08
Чтобы ситуация не повторилась, банк Вам рекомендовал: «В разі, якщо бажаєте, можете змінити Тарифний план, зателефонувавши до Інформаційного центру.» Вы позвонили?
Выписку необходимо сделать для того, чтобы убедиться (либо опровергнуть данный факт) в соответствии суммы возврата сумме списания.
Я не являюсь сотрудником Райффайзен Банк Аваль (равно как и ботом), но являюсь клиентом, на мой субъективный взгляд — достаточно продвинутым.
Курс валют в Райффайзен Банке