Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Дякую за якісне, сучасне й мобільне обслуговування у файному місті Тернопіль;)

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Послугами Райффайзен банку я користуюся ще з часів коли він був просто банк Аваль й знаходився у Тернополі де й зараз на вул. Йосипа Сліпого 8. Згодом саме Райффайзен банк я обрала для першого депозиту, а далі й для основоного свого рахунку (отримання заробітної плати), й для користування особистою скринькою (саме у цьому відділені — дуже зручно й ціна помірна), а у 2017 році й відкрила рахунок для обслуговування своєї юридичної особи ТзОВ.
Чому саме цей банк й це відділення я обрала для себе?
По-перше, австрійський капітал. Довіра спрацьовує через чіткість й відповідальність за вз'яті на себе зобов'язання у роботі що властиво австрійському менталітету (автоматично згадується добротна австрійська бруківка яка ще де-не-де виконує свої функції на дорогах Тернополя уже понад 150 років на відміну від сучасної із гарантією 25 років, а деяка «сучасна» й року не витримує; міцні австрійські мости тернопільщини, які ще будували коли тернопіль був частиною Австро-угорщини). Крім австійського капіталу Банк як і більшість є учасником ФГВФО (неодноразово оформлювала депозити, без проблем забирала їх із відсотками у повному обсязі).
По-друге, зручне розташування у місті й цілодобовий доступ до банкоматів.
По-третьє, кваліфікований персонал від касирів до менеджерів по обслуговуванню як фіз осіб так і корпоративних клієнтів. Тут хочу подякувати дівчатам з відділення за кваліфіковні поради й консультаці, які зекономили мені гроші й час (правда не усіх пам'ятаю імена), а це — Олі Табататадзе, Тані Сівчук, Наталі Гладуш дівчатам касирам (Ліля). Відмічу що колектив дружній (відчувається корпоративний дух), що приємно спостерігати й відчувати при обслуговуванні мені як клієнту.
По-четверте, сучасне мобільне обслуговування. Так саме про мобілний додаток який дозволяє поза робочий час здійснювати платежі, відслідковувати їх, відкрити платіжку у будь-який момент для підтвердження оплати, переслати її он-лайн кому потрібно і т.д. (у відділенні допомогли установити й звернули увагу на додаткові можливості).
По-п'яте, зручна мережа відділень й банкоматів в інших областях, містах України.
По-шосте, відкрита комунікація через мобільний зв'язок з дівчатами відділення.
По-сьоме, інкасатори й охорона охайні, витримані й привітні.
По-восьме, здавалося б дрібниця але приємно отримати привітання від Банку з Днем народження (доречі інформаційні смс від банку є ненав'язливий й підібраний у межах моїх інтересів щодо банківського обслуговування).
Дякую працівникам відделення банку за роботу, а самому Банку — австрійської міцності, стійкості й процвітання!
Райффайзен Банк
Ответ банка
29 июля 2020, 14:49
Доброго дня.
Дякуємо Вам за те, що не залишилися байдужі і знайшли час викласти Вашу думку щодо якості обслуговування в Банку.
Інформація буде доведена до відома начальника відділення. Запевняємо, що ми і надалі докладатимемо максимальних зусиль для надання послуг високого рівня.
З повагою та турботою про Вас
@RaifHelp

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Отзывы о Райффайзен Банке 📝 / Дякую за якісне, сучасне й мобільне обслуговування у файному місті Тернопіль;)