Минфин - Курсы валют Украины

Установить

До уваги власників пенсійних карток!

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
blondyn 3 февраля 2019, 11:25
З 28.01.2019 року плата за пакет Пенсійний оптим. становить 11 грн!
Тобто, Банк претендує на Ваші пенсійні виплати і ставить умови — або Ви робите 5 покупок карткою, або тримаєте на рахунку не менше 3000 грн.В іншому випадку Ваша пенсія або соціальна допомога меншає на 11 грн.
І нікого не цікавить, чи отримуєте Ви мін.пенсію чи соціальну допомогу 1497 грн і обрали цей Банк для елементарного отримання пенсії, а не накопичування грошей.Вас просто обдирають.Отак виходять на максимальні доходи і рейтинги Банку.
Особисто я перейду для отримання пенсії в інший Банк.
Райффайзен Банк
Ответ банка
4 февраля 2019, 18:10
Доброго дня!
Перш за все, необхідно зазначити, що, сторони є вільними в укладенні договору, виборі контрагента та визначенні умов договору з урахуванням вимог законодавства України, інших актів цивільного законодавства, звичаїв ділового обороту, вимог розумності та справедливості.
Якщо сторони домовились укласти у письмовій формі договір, такий договір є укладеним з моменту його підписання сторонами. Тобто, поставивши особистий підпис на договорі, кожна сторона засвідчує, що ознайомлена з умовами договору, та приймає їх у тому варіанті, в якому вони викладені у даному договорі.
Підписанням Угоди Клієнт підтверджує, що він ознайомлений та згоден з Правилами та Тарифами, що є чинними на дату підписання Угоди. За надання послуг Клієнт сплачує Банку плату, розмір якої визначається згідно з Тарифами. Банк самостійно встановлює Тарифи. Діючі Тарифи Банку офіційно оприлюднюються на сайті Банку та розміщуються у відділеннях Банку.
Так, починаючи з 28.01.2019, щомісячна плата за обслуговування карткового рахунку в рамках тарифної моделі пакету послуг «Пенсійний Оптимальний» становить 11,00 грн. При цьому, звертаємо Вашу увагу, що здійснюючи 5 та більше операцій по рахунку або середньоденний залишок по рахунку 3 000,00 грн., щомісячна плата за обслуговування карткового рахунку відсутня. Крім того, одержання готівки в мережі банкоматів інших банків на території України до 10 000,00 грн. на календарний місяць, також безкоштовно.
З повагою,
АТ «Райффайзен Банк Аваль»

Комментарии - 1

+
0
blondyn
blondyn
4 февраля 2019, 19:36
#
Але ж в інших банках оплата за облслуговування пенсійної картки відсутня! Аваль, що найбідніший? До того ж пенсіонерів ніхто не попереджував при отриманні картки, що можливо(!), банк буде знімати плату.
Моя дружина теж отримує пенсію в Аваль банку 4 числа кожного місяця.Зверніть увагу на час — 19.27! Пенсії на картці ще немає.Тобто, сьогодні щось купити пенсіонер на свою пенсію не зможе, а тому знімати гроші з картки пізно ввечері не піде.На це й розрахунок — банк має час використати ці гроші з власною вигодою! Це відомо.
Але ж Пенсійний фонд переказує всі сьогоднішні пенсії на рахунок банку крайній термін до 15.00, це теж відомо від Пенсійного фонду.Така ж історія і з іншими датами.Як це поясните?
Вже 19.35.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться