Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Райффайзен позбавив мене доступу до моїх коштів

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
shikana 21 сентября 2018, 13:33
Діло було так: нещодавно ряд платіжних карток Райффайзена були скомпрометовані — у багатьох моїх колег були зняті кошти з їх карт зловмисниками, а як потім я чула -така проблема була і в ін.людей за межами нашої організації. Оскільки я зберігала чималу для мене суму на картковому рахунку в Райффайзені, я вирішила не чекати, поки грім ударить і заблокувати свою карту. Попередньо сказала працівнику відділення, що хочу отримати тимчасову картку на той час, поки буде виготовлятись іменна. Картку мені заблокували, але тимчасову не видали, так як виявилось, що вони закінчились у відділенні. В касі гроші видати відмовились без картки (хоча я не розумію, чому мені не можуть видати мої гроші з мого рахунку, ще з цього питання напишу листа до Нацбанку-нехай пояснять, чи вправі банк так чинити). Так я залишилась без грошей. Далі-більше. Через три дні одержала смс, що моя картка надійшла до відділення. Але при зверненні виявилось, що моєї картки там немає. Мені запропонували дзвонити в кол-центр і самій з'ясовувати, де моя карта. Тільки от питання — чи можу я бути спокійною щодо грошей на рахунку, якщо моя картка гуляє невідомо де? Вчора написала скаргу через форму на сайті банку- досі результату немає.
Одним словом, висновок такий- якщо я колись отримаю знову доступ до своїх грошей- зніму все і ніколи більше не триматиму на рахунку (якщо їх і не вкрадуть шахраї- все одно не маю вільного доступу через дії банку). Відкрию депозит в Ощаді. Один вже маю там, а половину грошей зберігаю в Райффайзені заради диверсифікації і вільного доступу в будь-який момент- але бачу, що даремно.
Райффайзен Банк
Ответ банка
24 сентября 2018, 15:07
Доброго дня!
За наявною інформацією, станом на сьогоднішній день, Банком здійснюється перевірка за попередньо отриманим зверненням, поданим Вами, шляхом заповнення форми «зворотного зв’язку» на офіційному сайті.
Про результати здійсненої перевірки Вас буде повідомлено на електронну адресу.
Дякуємо за звернення.
З повагою,
АТ «Райффайзен Банк Аваль»
Минфин
Ответ администратора
21 сентября 2018, 19:50
Отзыв подтверждён «Минфином» (на 21.09.2018).
Пользователь предоставил документы по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом данного банка.

Комментарии - 1

+
+6
shikana
shikana
21 сентября 2018, 18:01
#
В доповнення до свого коментаря- на сайті Райффайзена відсутній графік прийому громадян- за адресою https://www.aval.ua/finlokator/info_for_client/ruledoc/ посилання на графік неактивне. А відповіді на моє вчорашнє звернення досі немає. Ось що виходить- у відділенні мені картку не видають і питання моє не вирішують, на звернення на сайті не відповідають, графіку прийому немає, поки я сижу без своїх грошей, злодії
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Отзывы о Райффайзен Банке 📝 / Райффайзен позбавив мене доступу до моїх коштів