Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Безпідставне збільшення кредитного ліміту по карті-прозора

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
bogdang90 4 января 2018, 15:02
Така ситуація. За період користування картою три рази збільшили кредитний ліміт по карті-прозора. Попередньо приходило смс-повідомлення з попередженням, що ліміт буде збільшено, якщо не бажаєте, то необхідно звернутись у відділення. УВАГА!!! відділення за 160км від фактичного місця проживання!!! Передзвонював в кол-центр, але в останньому говорять, що всеодно необхідно у відділення звернутись, і можливо буде зменшити кредитний ліміт тільки до попереднього значення (хоча за весь період користування карткою ліміт збільшували три рази). Можете пояснити, чому я не можу зменшити кредитний ліміт до розміру суми, яку необхідно ще погасити?????
Райффайзен Банк
Ответ банка
4 января 2018, 16:34
Шановний bogdang90!

Банк постійно проводить аналіз кредитних ліній і, при позитивній кредитній історії, централізовано збільшує кредитний ліміт.
Відзначаємо, що збільшення ліміту по кредитних карткових рахунках не збільшує фактичну суму заборгованості за кредитним договором, не впливає на зміну порядку погашення кредиту та внесення щомісячних платежів, а дозволяє, при необхідності, скористатися додатковими коштами, зосередженими на такому рахунку.
В разі, якщо клієнт не бажає збільшувати кредитний ліміт по картці, він має можливість зателефонувати до Інформаційного центру Банку (до настання граничної дати відмови від пропозиції, вказаної в sms – повідомленні) та повідомити про відповідне.
Проте, в разі, якщо Клієнтом не здійснено такого звернення, та кредитний ліміт було збільшено у вказані терміни, його зменшення до колишнього рівня можливе лише за умови особистого звернення в обслуговуюче відділення Банку, з метою написання заяви встановленого зразка.

З повагою,
АТ «Райффайзен Банк Аваль»

Комментарии - 8

+
+2
bogdang90
bogdang90
4 января 2018, 17:51
#
Шо, не можна змінити умови на — якщо бажаєте збільшити ліміт, то зверніться у відділення. А то бляха ставите перед фактом.

А на рахунок «збільшення ліміту по кредитних карткових рахунках не збільшує фактичну суму заборгованості за кредитним договором, не впливає на зміну порядку погашення кредиту та внесення щомісячних платежів» доповідаю, що з вашим лімітом не можу тепер оформити кредит в ощадбанку (за вигіднішими умовами — ПРОЦЕНТНА СТАВКА 28 % у ВАС всі 50%), бо в кредитній історії вказано, шо в мене кредит 26000 грн.(по факту 6000) і взяти інший я не платоспроможний. во таке от.
+
0
Lesika
Lesika
5 января 2018, 10:02
#
« у ВАС всі 50%» — це з голови взято чи в договорі прописано???
Якщо на те пішло, то в ПВБКІ є можливість побачити як суму кредитного ліміту так і суму заборгованості!
+
0
IvanPetrov
IvanPetrov
7 января 2018, 13:09
#
Леся, ну в данном случае реально это может стать помехой. Сумму-то фактической задолженности Ощад увидит, но ведь он должен учитывать, что клиент в любой момент может воспользоваться полной суммой лимита. Этим повышением Аваль подцепил клиента на крючок
+
0
Вячеслав Прокоса
Вячеслав Прокоса
8 января 2018, 20:01
#
Я смотрю что вы и тут лобируете споры с банком. Представьтесь официально, Вы сотрудник банка и скрываетесь под видом обычного пользователя!
+
+11
Lesika
Lesika
12 января 2018, 10:24
#
«Я смотрю что вы и тут лобируете споры с банком» — а где я это ещё делаю? )
+
0
Вячеслав Прокоса
Вячеслав Прокоса
8 января 2018, 20:03
#
Итог в чем, есть кредитный лимит и насколько я понимаю что его увеличение ведет к увеличению стоимости использования. Банк придурошный и в этом я убедился еще раз.
+
+15
IvanPetrov
IvanPetrov
10 января 2018, 20:51
#
Нет, Вы неправильно поняли. Увеличение лимита не приводит ни к увеличению стоимости использования, ни к увеличению суммы текущей задолженности. Но оно может негативно повлиять на возможность получения кредита в другом банке.
+
+11
janita
janita
15 января 2018, 13:38
#
Планы аваля на 2018 год — кредиты по максимуму всем. Хочет клиент или нет, но кредит ему выдадут под любым предлогом. И боссов не волнует ни желание клиентов ни элементарная логика. Не хотите кредит — не связывайтесь с райффайзеном никогда
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Отзывы о Райффайзен Банке 📝 / Безпідставне збільшення кредитного ліміту по карті-прозора