Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Відмова у продажі валюти

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
без оценки
Sam Traning 20 декабря 2017, 11:04
Звернулся до відделення Маріупольского філіала 20.12.2017, отримав пенсію (1452 грівні), що прожити вимушеній був продати 20 евро та 20 $. Оскільки у зимовий період не маю зараз зароботку звернувся з проханням продати 10$ (це єдиний інструмент доступний для мене, якось викрутитись у цьому єкономичному положенні, зберегаючи чесність та гідність) та отримав знов відмову. Завідуючий банку (розмова повинна бути зафиксована) стверджує що ніколи не отримували з фін.установ валюти для обміну гроиодянам. Банки повинні працювати для людей, та не як у Совку, як у цівілізованих країнах. Маю надію що становище зміниться на найкраще. Чому завжди рад допомогти.
Райффайзен Банк
Ответ банка
20 декабря 2017, 17:41
Шановний Sergey Lokosov!

Відзначаємо, що валюто-обмінні операції здійснюються співробітниками відділення Банку протягом усього робочого дня, за умови наявності необхідної суми коштів у касі.
Так, в результаті інформації, наданої співробітниками відділення, під час Вашого візиту, неможливість проведення зазначеної Вами операції була пов’язана з відсутністю змоги надання касиром решти.
Наголошуємо, що Банком здійснюється забезпечення мережі відділень сумами коштів, в тому числі валютних, необхідних для проведення видаткових операцій з поточних/карткових/депозитних рахунків Клієнтів та/або виплати грошових переказів.
При цьому, наявність того чи іншого номіналу валюти, як, зокрема, в даному випадку доларів США, залежить від сум попередньо проведених операцій.
В разі відсутності необхідних номіналів в касі, розмін купюр крупних номіналів на дрібні або проведення валютно-обмінної операції з наданням решти у іноземній валюті не є можливим.
Приносимо вибачення, в разі, якщо даний випадок лишив негативне враження про роботу Банку.

З повагою,
АТ «Райффайзен Банк Аваль»

Комментарии - 3

+
0
Sam Traning
Sam Traning
21 декабря 2017, 10:21
#
Дякую за відповідь. Чи можливо зробити прозоріше для кліентів банку інформацію про наявність необхідних номіналів в касі? Тоді не буде виникати підстав для негативного враження, підозр. Пробачьте, якщо мої дії викликають непрємне враження, але зміни до найліпшего по іншому не відбуваються даже у казках. З наступаючим роком, у якому я бажаю Вашему банку, його працівникам стати основою для реальної економіки, збудованой на витробництве товара, послугах, взаемновигідному обміну, справедливого розподілу прибутку, а не омани громадян та збагачення особ, привластнивших собі средства виробництства, ресурси та владні ричаги. Ще раз дякую за повагу та кваліфіковану відповідь.
+
0
IvanPetrov
IvanPetrov
24 декабря 2017, 0:12
#
Вы желаете, чтобы в сейфе кассира установили камеру, а изображение выводили на монитор, стоящий в оперзале? :)
+
0
IvanPetrov
IvanPetrov
24 декабря 2017, 0:16
#
Вас, уважаемый, не поймешь — «Совок» Вам не нравится, а сами капиталистов кроете… Украинским не владеете (пишете на явном суржике), но почему-то упорно не желаете излагать свою мысль на более знакомом Вам языке.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться