Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Райффайзен Банка: Киев, ул. Ореста Васкулы, 19

Адрес:
Киев, ул. Ореста Васкулы, 19
Телефон:
0 800 500-500
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (касса: 09:00-17:15), тех.перерыв: 17:15-17:30, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Power Banking

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1 не засчитана
29 декабря 2022, 23:55
Некоректна робота мобільного додатку банку, низькокваліфікована робота пеосоналу в чаті та за телефоном. Але найгірше те що банк працює з державою-ворогом. Гнидник.
Написать комментарий
Ответ банка
Райффайзен Банк
30 декабря 2022, 8:49
Доброго дня!
Нам дуже прикро, що у Вас залишилось негативне враження від користування продуктом.
Ми прагнемо працювати над покращенням надання сервісу, тому написати Вам у приватні повідомлення для уточнення інформації для проведення аналізу ситуації.
Райффайзен Банк Україна не має жодних зв’язків із російським банком. Що стосується клієнтів з росії – то ми припинили будь-які стосунки і з клієнтами, і з грошима російського чи білоруського походження. І ми, і Група дотримуємося всіх міжнародних санкцій.
З повагою та турботою,
@RaifHelp
Ответ администратора
Минфин
2 января 2023, 11:12
Відгук не зарахований (на 02.01.2023).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку

На странице собрана вся информация про отделение Райффайзен Банка по адресу Киев, ул. Ореста Васкулы, 19.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Райффайзен Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Райффайзен Банка  расположенном по адресу Киев, ул. Ореста Васкулы, 19- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.