Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Райффайзен Банка: Бровары, ул. Гагарина, 26

Адрес:
Киевская область, Бровары, ул. Гагарина, 26
Телефон:
0 800 500-500
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (касса: 09:00-17:15), тех.перерыв: 17:15-17:30, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Power Banking

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
4 марта 2024, 1:25
16.02.2024 р. звертався до Броварського відділення для обміну двох банкнот номіналом по 100 дол. США. Касир навіть не бравши до рук ці банкноти (не кажучи про детектор) заявила, що вони начебто дуже сильно зношені і вона їх не прийме, хоча жодного аргументу не навела, що саме на її думку в банкнотах не відповідає інструкції НБУ. Потім я запропоновував касиру (а мало би бути навпаки), щоб вона прийняла ці банкноти на інкасо з комісією, на що знову була відмова і рекомендація звернутися або головного офісу банку, або спробувати через термінал Приватбанку позбутися цих банкнот. Якось дуже дивно виглядає коли один із 7 банків, які згідно інформації НБУ мають надавати послугу інкасо при обміні іноземної валюти раптом безпідставно відмовляється її здійснювати та відсилає клієнта до іншого банку. Всі мої звернення до служби Райффайзен онлайн впродовж 10 днів з 16.02.2024 по 26.02.2024 жодної адекватної реакції від банку не мали. Надавши свої доводи та фото цих банкнот мені відповіли, що виявляється я звертався у відділення для обміну з іншими банкнотами, бо ті що на фото жодних ознак сильного зношення не мають. Цікаво з якими іншими? Навіть не розумію звідки вони таке взяли, бо повторюся касир навіть не торкалася жодної із банкнот. Відповідь цілком очевидна, коли неправий — ніколи цього не визнавай і продовжуй будь-що брехати і вигороджувати себе, відділення, банк, щоб уникнути будь-якої відповідальності. Маю надію, що банк все-таки визнає провину своїх працівників та запропонує цивілізований вихід з даної ситуації, яку сам же і створив. В іншому випадку буду змушений звернутися до НБУ зі скаргою на неправомірні дії банку під час здійснення операцій, пов’язаних з обміном іноземної валюти.
Комментарии (6)
Ответ банка
Райффайзен Банк
4 марта 2024, 9:00
Добрий день!

Перш за все вдячні за очікування відповіді. Ми дуже засмучені, що досвід відвідування відділення Райфу призвело до таких емоцій.
Зазначимо, що відділення приймають та обмінюють на платоспроможну іноземну валюту значно зношені чи пошкоджені банкноти іноземної валюти. Рішення щодо прийому купюр приймається касиром, на підставі обстеження. Якщо валюта придатна до обміну (перевіряється платіжність банкноти), то працівник Банку повідомить розмір комісії за обмін зношених банкнот в іноземній валюті. Наразі комісія за обмін складає 7%.
За виключенням: якщо розмір частин наданої банкноти складає менше 100% від оригіналу; із пошкодженими елементами дизайну та захисту; обпалені, пропалені, трухлі.

Маємо на меті проаналізувати ситуацію та детальніше з цим розібратися. Просимо, будь ласка, написати нам в особисті повідомлення із вказанням Ваших даних: фінансовий номер телефону або ідентифікаційний код.
Очікуємо на зворотній зв’язок.

З повагою та турботою,
@RaifHelp
2
28 декабря 2022, 14:34
Переказую на свою картку в Монобанку 20000 грн, вводжу код підтвердження з смс. Платіж висить годину, потім дзвінок від банку — але мене не було, телефон узяв хлопець. Заблокували доступ до банку. Зателефонувала в банк, сказали що це був мій платіж (особистість ніяк не підтверджували). Розблокували.

Намагаюся провести платіж ще раз. Про всяк випадок переказую ще й на рахунок, а не на картку. За рахунком одразу переказ пройшов. За годину дзвонять, щоб підтвердити платіж по картці. Але мене знову не було, знову взяв хлопець, і знову заблокували доступ.

Питання:
— Навіщо потрібен код із смс для підтвердження, якщо потім телефонують на цей самий номер, щоб знову підтвердити операцію?
— Чому я не можу переказати на свою картку в іншому банку 20000 грн без проблем?
— Чому операції за карткою на таку суму обробляють годину?
— Чому після розблокування, підтвердження операції, потім повторної тієї ж самої операції, вона не проходить автоматично? У приваті так — ваша наступна така сама операція пройде автоматично

Навіть не буду починати описувати про бізнес рахунок — постійні вимоги надати різні документи. Хоча операції абсолютно ті ж самі. Контрагент взагалі один.

Дуже шкодую, що вчасно не змінила банк і доводиться зберігати гроші тут
Комментарии (3)
Ответ банка
Райффайзен Банк
28 декабря 2022, 14:38
Доброго дня!
Зазвичай, переказ з карти на карту може бути виконано впродовж 15 хвилин. Проте, якщо операції потрапляють на перевірку до профільного підрозділу, то Вам можуть зателефонувати для підтвердження його здійснення на Ваш фінансовий номер телефону. Надати підтвердження на здійснення платежу може лише власник рахунку.
Ми дбаємо про безпеку та приносимо вибачення, якщо могли завдати Вам незручностей.
З повагою та турботою,
@RaifHelp
1
22 ноября 2022, 7:00
Вперше зіткнулися з таким обслуговуванням ще на початку листопаду, банк почав вибірково блокувати платіжні доручення які ще пару днів тому проводив без проблем. Спочатку блокувалися платежі коли переводив чистий дохід з рахунку фоп на особисту картку, потім перестали проводити оплату оренди, а через пару днів взагалі всі платежі блокувалися. Останньою краплею стало, коли уже Аваль навіть блокує переведення коштів на інший розрахунковий рахунок в інший банк.
Не передбачено умовою Постанови оплати документів з даним призначенням, це таку причину блокування банк вказав, коли я хотів перевести кошти на інший розрахунковий рахунок. Зверталися спочатку у відділення, там сказали що телефонуйте на гарячу лінію, бо у відділення менеджера нічим не можуть допомогти. Телефонували на гарячу лінію, також без результатно, платежі як блокували так і блокують. До Авалю з такими проблемами стикалися з банками в яких були фінансові проблеми і потім вводилася тимчасова адміністрація. Можливо і Аваль на даному етапі має якісь фінансові проблеми, не все гаразд з ліквідністю…
Написать комментарий
Ответ банка
Райффайзен Банк
22 ноября 2022, 8:54
Доброго дня! Перш за все, дякуємо за очікування.

Дуже прикро, що ми не змогли задовольнити Ваших потреб в обслуговуванні повною мірою.
Ми хотіли б розібратись та допомогти у вирішенні цієї ситуації, а тому просимо уточнити в особистих повідомленнях Ваші дані (ідентифікаційний код та номер телефону, з якого звертались до Інформаційного центру).

З повагою та турботою,
@RaifHelp
1
28 октября 2022, 5:15
2022.10.20 онлайн замовив картку але отримати її заважає незаконна вимога банку пройти фотоідентифікацію концлагерного типу — це коли подібно вязню тебе фотографують з табличкою на грудях на якій вибито порядковий номер (ідентифікатор, штрихкод), тільки замість великої маленька пластикова картка з номером.

Поперше, моє питання (0800500500): «На підставі яких нормативноправових актів грутнтується ця ганебна вимога банку» — у відповідь обмежилось загальною фразою: «на підставі договору оферти», а про зконодавство ні слова.

Подруге, ні який «договір оферти» я в очі не бачив, лише відмітив «Я погоджуюсь з правилами обслуговування та приймаю умови обробки персональних даних» що було за посиланням: https://raiffeisen.ua/storage/files/privacy-policy-170621.pdf

Потретє, в тому документі лише декілька загальних фраз про «фото- та відеоідентифікації, верифікації клієнтів», і жодної згадки про те, в якій формі та яким чином то все має відбуватись.

Зараз фото- та відео- фіксація ведеться на кожному кроці і я погоджусь на фотографування але не з номерною пластиковою табличкою в руці на рівні грудей!

P. S. 0800500500 ще й загадало мені у відділенні маску надягнути — то ви шановні на свій персонал спочатку там маски-ковідараски повдягайте, а потім клієнтів будете вдягати!
Комментарии (2)
Ответ банка
Райффайзен Банк
28 октября 2022, 9:16
Доброго дня. Перш за все дякуємо за очікування відповіді.
Дуже прикро, що ми не змогли задовольнити Ваших потреб в обслуговуванні повною мірою. Розуміємо, що фото при отриманні картки може доставити Вам певний дискомфорт. Проте, ця необхідність викликана певними вимогами безпеки. Мета дуже проста – маємо зафіксувати факт отримання картки саме власником. Фотографуванням Ви підтверджуєте Банку, що отримали Карту. Регламентуємось Правилами обслуговування --> п. 8.1.1
Ми постійно працюємо над покращенням надання сервісу та бажаємо аналізувати ситуацію звернення до підтримки та відділення, після цього надамо відповідь.
З повагою та турботою,

@RaifHelp
4 не засчитана
23 декабря 2021, 21:51
Останнім часом на почали надходити багато SMS з пропозиціями кредиту від різних банків і кредитних спілок.
Всі такі пропозиції одразу були відправлені в спам додатку Google message (а це додаток, що використовуеться майже в усіх Android сматфонах які були випушені за останні кілька років).
Додаток Google message на основі скарг користувачів про спам чудово вчиться та починає автоматично блокувати і інші подібні повідомлення. І не забувайте, що алгоритми Google досвід одних користувачів про спам з часом поширює і на інших.
Згодом я помітив, що повідомлення від абонента «Raiffeisen» помічені як «Потенційний спам».
Банк своїми спам повідомленнями успішно заклеймив свій канал зв’язку, через який приходять одноразові паролі та інформація про транзакції, як спам бота.
Написать комментарий
Ответ банка
Райффайзен Банк
23 декабря 2021, 22:43
Доброї ночі! Банк на постійній основі аналізує можливість здійснення пропозицій для своїх клієнтів, про наявність яких ми обов‘язково інформуємо. Щодо потрапляння повідомлень від Банку до папки «Спам», рекомендуємо вилучити «Raiffeisen» з заблокованих контактів, після цього повідомлення будуть надходити в стандартному режимі.
Для відключення рекламних повідомлень просимо написати нам в особистих повідомленях Ваш ідентифікаційний код та номер телефону.
З повагою та турботою,
RaifHelp.
1
11 мая 2021, 15:04
Работает только одна касса и кассир обслуживает медленнее черепахи!!! Чтобы элементарно обменять валюту надо сидеть в очереди из 4х человека больше 20 минут!!! После работы не успеваю, а если отпроситься на часок то этот часок надо сидеть тупо в очереди!!! Или добавьте кассиров или *** такое обслуживание!!! Услуги банка меня вполне устраивают, а вот работники заставляют желать лучшего!!! Не хотелось бы из-за какой-то клуши закрывать все счета в банке!!!
Комментарии (1)
Ответ банка
Райффайзен Банк
11 мая 2021, 15:10
Доброго дня! Приносимо вибачення за завдані незручності. Передамо інформацію, викладену Вами до керівників, відповідальних за якість роботи відділення для детального аналізу причин виникнення ситуації та вжиття заходів для запобігання подібному у майбутньому. Дякуємо за те, що знайшли час викласти свої зауваження, адже це дозволяє нам покращувати якість обслуговування в Банку.
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
2
19 января 2020, 13:54
Мой прошлый отзыв был практически полностью позитивным и там я написал, что Аваль прекрасен. Но всё изменилось, когда мне понадобилась касса банка в Броварах…

Первое – из трёх касс в банке работает только одна. То есть, если вы хотите провести операцию, которую можно провести только через кассу банка – вам придётся простоять в очереди кучу времени. Две другие кассы просто простаивают пустые, без кассиров, издевательски поглядывая на изнеможенных клиентов.

Второе, наиболее катастрофическое, – в очереди стоят все подряд: и граждане, повидавшие ещё Российско-Японскую войну, за пенсией; и физлица, и, что наиболее абсурдно, корпоративные клиенты. Если бизнесмен хочет внести средства на рассчётный счёт, ему придётся перенести все эти тяготы судьбы. Продвижение в очереди к единственной кассе настолько болезненно и медлительно, что позиционная война при Битве под Верденом покажется спринтерской пробежкой.

То есть, условно, если мне нужно внести на счёт предприятия 200 тысяч, то мне предстоит ежедневно, в течении четырёх дней, отстоять эти четыре круга Ада (спасибо, НБУ, за дневной лимит), на что уйдёт приблизительно шесть часов чистого времени.

Господа, может быть, стоит нанять сотрудников, чтобы ваши клиенты не торчали полтора часа? Не так даже обидно за себя, как за пенсионеров, что вынуждены стоять в очереди полтора часа, чтобы получить пенсию. В отделении есть специализированные кассы для юридических лиц, но всё стоят в одной очереди: пенсионеры, физлица, юрлица; вне зависимости от того, нужно ли вам закинуть деньги на рассчётный счёт, провести валютно-обменную операцию или получить пенсию.

Ещё раз: Райффайзен хороший банк, о чём я писал в своём предыдущем отзыве, но Броварское отделение вызывает лёгкую ностальгию по древнегреческим вакханалиям.
Написать комментарий
Ответ банка
Райффайзен Банк
22 января 2020, 18:26
Доброго дня, шановний Ігорю Євгеновичу!
По-перше, дозвольте принести вибачення за незручності, що виникли під час Вашого обслуговування. За отриманою інформацією, на момент Вашого звернення у відділенні дійсно обслуговування клієнтів проводилося одним касиром. На жаль, інші каси не працювали з об'єктивних причин.
Ми щиро шкодуємо, що ситуація вплинула на Вашу думку про якість обслуговування в нашому Банку. Запевняємо Вас, що нам важливо отримувати зворотний зв'язок від наших Клієнтів, для проведення заходів і налагодження найбільш комфортного обслуговування.
З повагою, АТ «Райффайзен Банк Аваль»
4
7 января 2020, 19:19
В начале хочу сказать, что Райффайзен, скорее всего, – не лучший выбор для физических лиц. И сейчас объясню, почему так считаю.

Важнейшая для меня банковская операция – обыкновенный межбанковский перевод. И здесь банк не в первых рядах: иногда проверка операции затягивается, а перевод средств на счета других банков всегда сопровождается фиксированной комиссией, чего нет, к примеру, у Привата и Монобанка.

Следующий пункт – это депозиты и депозитные ставки. Единственный вариант, при котором следует открыть депозит в Райффайзене – это сберегательный счёт. Процентные ставки банка позволяют сохранять средства, удерживаемые на депозитном счёте, при этом вы сможете заработать 4-7% в гривне. Обслуживание клиентов так же не вызывает никаких вопросов – всё быстро и легко. Но процентные ставки, как я уже отметил, весьма низкие.

Недостатки, хоть и с трудом, но выделил. Теперь преимущества.

Первое – надёжность. Банк по разным метрикам входит в тройку лучших в Украине, такого же мнения придерживается и Национальный Банк. Надёжность банка полностью оправдывает невысокие процентные ставки по депозитам и, как я уже отметил, для сберегательного счёта Райффайзен является одним из лучших в Украине.

Второе – профессионализм. Моё общение с операторами колл-центра было быстрым и результативным. Сотрудники могут ответить сходу на большинство возможных вопросов, вроде международных переводов или консультаций по банковским тарифам и услугам. В заблуждение лично меня не вводили, негативного опыта пока что не было. Отмечу лишь, что уровень персонала в Киеве и других крупных городах всё же заметно выше, чем в небольших городах, вроде Броваров.

Из того, что я бы хотел посоветовать банку для дальнейшего усовершенствования:

Первое – процесс открытия счёта и получения карты. Хоть для традиционной банковской структуры с иностранным капиталом сложно миновать бюрократический процесс, но получение карты для новых клиентов занимает действительно много времени, особенно по сравнению с конкурентами. Лично у меня открытие счёта заняло десять дней и этот опыт запомнился мне особенно негативно на фоне всего моего клиентского опыта. Считаю упрощение взаимодействия с банком тем, на чём текущее руководство должно сделать акцент.

Второе – консалтинг при проведении валютных процедур, например в связи с приобретением акций на американских/английских биржах. Такие операции всё ещё остаются довольно недоступными для украинских клиентов, особенно их осложняет отсутствие нормального сопровождение со стороны банка. В связи с валютной дерегуляцией со стороны Национального Банка и повышением спроса на подобные транзакции, хотелось бы видеть у банка доступные и понятные консалтинговые услуги по проведению таких операций.

Последнее скажу относительно мобильного приложения банка. По сравнению с ближайшими конкурентами, оно довольно сложное и не всегда удобное, его функциональность ограничена. Нет возможности создать/заказать валютную карту внутри приложения (такую услугу, например, предоставляет Монобанк). Хоть это и не является существенным недостатком, хотелось бы видеть подобные улучшения, так как после перехода от конкурентов к Райффайзену подобные «мелочи» кажутся существенным упущением.

Подытожу: в связи с текущей политической ситуацией в Украине, рекомендую именно этот (по сравнению с крупнейшим государственным) банк за его надёжность, прозрачность и профессионализм, особенно корпоративным бизнес-клиентам.
Комментарии (1)
Ответ банка
Райффайзен Банк
8 января 2020, 17:46
Доброго дня, шановний Ігорю.
Платежі здійснюються у строк встановлений чинним законодавством (Закон України «Про платіжні системи та переказ коштів в Україні»). Так, міжбанківський переказ виконується в строк до трьох операційних днів. Це максимально допустимий термін виконання переказу.
Дійсно, відсоткова ставка може й не найвища на депозитні продукти, при цьому, дозвольте звернути увагу, що в нашому Банку немає додаткових і скритих комісій, та клієнти можуть розраховувати на прозорі відносини.
Ваші зауваження та побажання відносно вдосконалення процесів, прийняті до уваги та будуть проаналізовані.
Запевняємо Вас, що ми постійно працюємо над поліпшенням сервісів Банку та докладаємо максимум зусиль для забезпечення належного рівня послуг.
З повагою, АТ «Райффайзен Банк Аваль»
1
9 сентября 2019, 22:43
Открыла счет для получения зарплаты через Райффайзен Аваль банк. Мало того, что работники банка оформили мне карту с другим ФИО, что пришлось проторчать пол дня в ихнем отделении, чтоб сначала закрыть фальшивую карту, а потом открыть новую, то еще меня тут же «обрадовали», что я не имею права доступа до их мобильного приложения «Райффайзен онлайн» так как не имею ИНН (стоит печать в паспорте об отказе от кода, где четко прописано «Має право здійснювати будь-які платежі БЕЗ індентифікаційного номера») Так в чем проблема, я не пойму? Почему мне банк запрещает платить коммунальные платежи онлайн, совершать перевод средств на другие карты, проверять счет и платежи онлайн, а? В чем проблема? Вы нарушаете ст. 70 Налогового кодекса Украины. Ущемляете мои права, блокируя мне свободный доступ к моим же счетам! Я предоставила все необходимые документы. В паспорте стот штамп «Має право здійснювати будь-які платежі без індентифікаційного номеру», БУДЬ-ЯКІ платежі, понимаете?
Комментарии (4)
Ответ банка
Райффайзен Банк
10 сентября 2019, 13:33
Добрый день!
Уверяем Вас, что Банк заинтересован в предоставлении услуг высокого качества всем Клиентам без исключения, а также прилагает усилия для постоянного совершенствования, в том числе и системы «Райффайзен Онлайн».
К сожалению, на данное время регистрация в системе Клиентам без идентификационного номера невозможна. При этом, хотим обратить внимание на то, что система «Райффайзен Онлайн» является дополнительной бесплатной услугой, которая предоставляется Клиентам согласно существующих возможностей системы.
Позвольте принести свои извинения за доставленные неудобства.
С уважением,
АО «Райффайзен Банк Аваль»
1
16 сентября 2017, 20:16
12.09.2017 года я пришла на отделение Броварского отделения Райффайзен Банк Аваль в 14.00 и была очень разочарована в обслуживани работниками банка, а именно то что мне пришлось сидеть в очереди 15 минут и ждать пока сотрудница банка решает свои личные вопросы по телефону, как позже оказалось ету деушку звать Оксана Конах. Она то приходила то уходила. Мы же три человека в очереди сидели ждали пока она решит свои вопросы. Моё мнение что рабочее время должно быть посвящено выполнению должностных обязанностей а не решению личных вопросов. Почему сотрудник банка так похабно относится к клиентам, ето невозмутимо терпеть такое низкое отношение, ето просто безответственность перед клиентами банка. Я не буду рекомендовать банк своим друзьям и родственникам
Комментарии (3)
Ответ банка
Райффайзен Банк
19 сентября 2017, 12:33
Уважаемая asss86!

Уверяем, что первоочередной задачей Банка является формирование команды специалистов, компетентных в решении широкого спектра вопросов, заинтересованных в качественном и профессиональном предоставлении услуг каждому Клиенту.
По факту проверки изложенной Вами информации, установлено, что, в день Вашего визита в отделение Банка, к сожалению, обслуживание Клиентов осуществляло 4 менеджера, в связи с отсутствием 3 работников по уважительным причинам.
Обращаем Ваше внимание на то, что менеджер, о котором идет речь в Вашем отзыве, на момент ведения телефонного разговора, не был вовлечен в процесс обслуживания Клиентов, о чем, в частности, свидетельствовала табличка «Технический перерыв».
Кроме того, вопрос, решаемый менеджером, был связан исключительно с выполнением должностных обязанностей.
Дополнительно сообщаем, что с сотрудниками отделения проведено разъяснительную работу и особо отмечено о необходимости соблюдения стандартов качества обслуживания Клиентов, а также решения рабочих вопросов с использованием внутренних телефонов, для предотвращения возникновения недоразумений, связанных с нарушением порядка приема Клиентов менеджерами отделения.
Позвольте принести Вам извинения и надеемся, что инцидент не повлияет на наше дальнейшее сотрудничество.

С уважением,
АО « Райффайзен Банк Аваль »
Страницы: 12

На странице собрана вся информация про отделение Райффайзен Банка по адресу Бровары, ул. Гагарина, 26.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Райффайзен Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Райффайзен Банка  расположенном по адресу Бровары, ул. Гагарина, 26- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.