Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Райффайзен Банка: Мена, ул. Армейская, 1

Адрес:
Черниговская область, Мена, ул. Армейская, 1
Телефон:
0 800 500-500
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00 (касса: 09:00-17:30), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Power Banking

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1 не засчитана
7 мая 2023, 20:45
Пишу від імені свого чоловіка, який не зареєстрований на сайті Мінфіну, пишу вдруге, оскільки проблема не вирішена.
20 квітня 2023 року бло заблоковано рахунок мого чоловіка
В додатку банку висвітлює інформацію, що до 19.08.2021 р (не зрозуміло чому рік вказано 2021???) І при спробах пройти переідентифікацію, на останньому кроці, коли для підтвердження потрібно ввести код, постійно вибиває начебто якісь тимчасові технічні проблеми. І вони не тимчасові, бо спроби пройти переідентифікацію на протязі більше двох тижнів, закінчуються тим самим.
Чоловік звернувся у відділення банку, робітник банку також не має змоги завершити переідентифікацію і звертається по службовій лінії за допомогою, так і не вирішивши питання переідентифікації, робить запит вґі пропонує чекати на відповідь. Через день чоловік знову завітав до відділення, працівник банку запропонувала закрити рахунок і переказати кошти до іншого банку. На питання «чому заблоковано рахунок» ніхто відповіді дати не може.
Заяву на закриття рахунку оформлено у відділенні. Кошти повинні перерахувати на інший банк на протязі 12 днів, це зі слів працівника банку. Вже термін 12 днів вийшов, але тиша, ні грошей ні відповіді не має.
Просимо надати відповідь стосовно даної незрозумілої ситуації.
Комментарии (3)
Ответ банка
Райффайзен Банк
8 мая 2023, 8:56
Добрий день!
В першу чергу хочемо подякувати за тривале очікування та нам дуже прикро, що Ви отримали негативний досвід обслуговування та дякуємо Вам за відвертий відгук, адже це надає можливість працювати над покращенням надання сервісу.
Хочемо зауважити, що блокування карток банк не здійснює безпідставно.
Відповідно до вимог чинного законодавства, ми не маємо права обслуговувати клієнта, якщо його ідентифікацію (актуалізацію) не проведено своєчасно. У разі закінчення терміну проходження переідентифікації або необхідністю надати документи, актуалізація у Райффайзен Онлайн буде технічно неможливою, відповідно в такому випадку буде відображатися технічна помилка при спробі це зробити самостійно. За таких умов банк вимушений здійснювати блокування рахунків та обмежувати видаткові операції по ним. Після надання клієнтом до банку актуальної інформації в повному обсязі, достатньому для проведення переідентифікації, співпраця поновлюється та рахунки розблоковуються.

Ми хотіли б проаналізувати ситуацію та просимо Вас написати нам у приватні повідомлення та зазначити: Ваш ідентифікаційний код, або номер телефону, до якого прив'язано його рахунок.

З повагою та турботою,
@RaifHelp

На странице собрана вся информация про отделение Райффайзен Банка по адресу Мена, ул. Армейская, 1.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Райффайзен Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Райффайзен Банка  расположенном по адресу Мена, ул. Армейская, 1- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.