Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Райффайзен Банка: Краснокутск, ул. Мира, 156

Адрес:
Харьковская область, Краснокутск, ул. Мира, 156
Телефон:
0 800 500-500
Время работы:
Пн-Пт: 08:00-17:00 (касса: 08:00-16:30), перерыв: 12:00-13:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Power Banking

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
13 января 2023, 9:49
Напередодні я дзвонив консультанту Райффайзен та питав, чи можу я отримати у відділені переказ Western Union у гривнях, якщо не буде валюти (бо це часта проблема, коли не має валюти) на що оператор запевнив, що без проблем. По факту приїхав до Краснокутського відділення відстояв довжезну чергу, щоб почути, що євро немає. коли я сказав, що мені потрібні гривні, то мені відповіли, що без євро вони не дають гривні і запропонували піти до іншої черги іншого банку 🤦 тобто або оператор помилився, або у відділені щось наплутали. якось шкода свого часу
Комментарии (1)
Ответ банка
Райффайзен Банк
13 января 2023, 9:54
Доброго дня!
Дуже прикро, що ми не змогли задовольнити Ваших потреб в обслуговуванні повною мірою. Для отримання переказу в касі — кошти необхідно замовити завчасно.
Ми хотіли б розібратись та допомогти у вирішенні цієї ситуації, а тому просимо уточнити в особистих повідомленнях Ваші дані (ідентифікаційний код або номер телефону)

З повагою та турботою,
@RaifHelp

На странице собрана вся информация про отделение Райффайзен Банка по адресу Краснокутск, ул. Мира, 156.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Райффайзен Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Райффайзен Банка  расположенном по адресу Краснокутск, ул. Мира, 156- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.