Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Райффайзен Банка: Фастов, ул. Соборная, 16

Адрес:
Киевская область, Фастов, ул. Соборная, 16
Телефон:
0 800 500-500
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (касса: 09:00-17:15), тех.перерыв: 17:15-17:30, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
3 не засчитана
25 февраля 2024, 6:34
У мого сина заблокували зарплатну картку. Говорять що моніторинг. Він зав’язався з банком і надав документи. Але йому картку не розблокували.
У нього кредити, нараховується відсотки.
Що йому робити?
Комментарии (2)
Ответ банка
Райффайзен Банк
25 февраля 2024, 8:56
Добрий день!

Перш за все дякуємо за очікування! Хочемо зауважити, що Банк не блокує рахунки безпідставно. У випадку, якщо на Ваш рахунок протягом останнього часу надходили поповнення у значній сумі — Вам може надійти запит, щодо надання підтверджуючих документів про ці зарахування, а саме — про походження зарахованих коштів. У випадку, якщо документи не надано вчасно — рахунок блокується.
Процес перевірки зарахувань шляхом надання підтвердних документів передбачений законодавством. Також зазначимо, що Банк не має на меті утримувати кошти Клієнтів, а навпаки, зацікавлений у вирішенні питання у максимально короткий термін.
Для більш детального аналізу ситуації просимо надати в особисті повідомлення дані Вашого сина (ідентифікаційний код, або контактний номер телефону). Чекаємо на зворотній зв’язок.

З повагою та турботою,
@RaifHelp
1
7 октября 2021, 10:43
Сотрудники банка позволили произвести арест социального счета. Мало того на социальный счёт повесили коллектор куб задолженность. Просто верх профессионализма. Куда смотрят юристы банка непонятно.
Комментарии (1)
Ответ банка
Райффайзен Банк
7 октября 2021, 11:07
Доброго ранку! Арешт на рахунок накладається та знімається за постановою виконавця, яка обов'язкова до виконання на всій території України. Іншими словами, якщо до Банку надійшла постанова про накладання арешту, оформлена належним чином, відмовитись від її виконання Банк не має жодних правових підстав. Крім того, рахунки зі спеціальним режимом використання (соціальні, зарплатні, пенсійні) Банк не відкриває, про це зазначено в правилах, які є невід'ємною частиною договору, що підписується з Клієнтом при відкритті рахунку. На будь-який рахунок можуть бути зараховані також особисті кошти Клієнта та такий рахунок підлягає арешту в загальному порядку. Для вирішення питання про зняття арешту, або отримання з арештованого рахунку коштів, які зараховуються як соціальні виплати, просимо звернутися до виконавця.
З повагою та турботою,
@RaifHelp

На странице собрана вся информация про отделение Райффайзен Банка по адресу Фастов, ул. Соборная, 16.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Райффайзен Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Райффайзен Банка  расположенном по адресу Фастов, ул. Соборная, 16- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.