Жахливе обслуговування
- Анастасия Коробка
- 3 июля 2026, 18:44
Так, банк зв’язався, але є одн але. Банк повідомив що кошти зааморожені, тому що брокер freedom finance під санкціями, але під сакнкціями саме ТОВ «Фрідом Фінанс Україна», а я виводила кошти з Freedom Finance Europe Ltd, який не занходиться під санкціями: «Європейський підрозділ Freedom Finance Europe (відомий як Freedom24) НЕ перебуває під прямими санкціями ЄС чи США.»
Квитанцію, в якій видно що грощі були перераховані саме від Freedom Finance Europe Ltd, банку надала.
Тому вважаю, що банк незаконно утримує мої кошти. Прошу ще раз перевірити всю інформацію, а не читати тільки перші букви!!!
- Анастасия Коробка
- 3 июля 2026, 18:58
На додаток. Дана відповідь банку є розмитою, немає конкретних посилань на постанови, закони. Просто «до чинного законодавства». А в чому саме проблема не пишуть.
«Спеціалісти служби підтримки банку також надали вам відповідні роз’яснення. Щойно з’являться законні підстави для зміни статусу коштів, банк діятиме відповідно до вимог законодавства.»
І ось це їх розяснення я вибивала майже місяць, і вони все одно не могли конкретно дати відповідь, тільки коли подала заявку, мені відповіли що це через санкції, тобто 2 тижні тому мені це сказати не можна було? Мене просто ігнорували і казали чекати, чого чекати скільки?
Сьогодні коли я видавила з них таки інформацію, і надала підтвердження того, що я виводила кошти з філіалу брокера який Не під санкціями, мені знову сказали чекати черги.
Курс валют в Альянс Банке
Розуміємо ваше занепокоєння.
Ця ситуація пов'язана з виконанням вимог чинного законодавства та встановлених обмежень, і банк не має повноважень самостійно змінювати їх або впливати на строки їх дії.
Спеціалісти служби підтримки банку також надали вам відповідні роз'яснення. Щойно з'являться законні підстави для зміни статусу коштів, банк діятиме відповідно до вимог законодавства.
Дякуємо за розуміння.