Блокують рахунок і не знають як його потім розблокувати. Іді.ти
- Василь Каськів
- 8 июня 2026, 16:31
Сьогодні є всі можливості відстежувати крипто-гроші, тому і блокують, і тут навіть не питання тих грошей що надійшли на рахунок дружини, а більше питань до тих коштів що надійшли на ваш рахунок.
- Андрій Сімонович
- 8 июня 2026, 16:54
Справа не у переказі, а в тому, що досі не можуть розблокувати, чи не вміють, чи нема кому, хоча повинні були розблокувати ще кілька днів назад. через 2 дні на одного клієнта стане менше, все чого досягли. йолопи
Курс валют в Альянс Банке
Дружині, яка зараз у відпустці, переказав кошти на її картку Альянс Банку зі своє картки іншого банку і на наступний день їй заблокували картку. Без попередження, без дзвінка, просто заблокували мовчки і все, а вона про це дізналася, через 2 дні, коли хотіла оплатити покупку в магазині і не змогла. Оплатила кредиткою іншого банку.
По перше додзвонитися в контакт-центр Альянс Банку неможливо від слова «взагалі».
По друге, в нормальному банку, коли блокують рахунок, до чи після, дзвонять до клієнта, або зв’язуються негайно в інший спосіб, але в Альянс Банку мабуть про це не знають.
Підключила до проблеми дружина мене, я почав дзвонити на контакт-центр і через день передзонили нарешті, я пояснив, яка проблема, оператор контакт-центру перетелефонувала дружині.
В розмові їй пообіцяли розблокувати рахунок, оскільки я підтвердив, що я її чоловік, а не хтось зі сторони.
Пройшло 2 дні з моменту дзвінка, карта до сих під не розблокована.
Знов почав дзвонити на контакт-центр і знов ніхто не відповідав, лише на наступний день вдалося додзвонитися і відповідь мене шокувала: в Альянс Банку наразі працюють над тим, щоб розблокувати рахунок. Бл.ть, скільки часу для цього потрібно? місяць?
Колись був випадок в одному з банків, коли заблокували також рахунок, тож його розблокували впродовж 20 хв, але в Альянс Банку мабуть вміють лише блокувати рахунки. Іді.ти, додати нема чого.
Дружина 10.06 повертається з відпустки і вирішили негайно закрити рахунок в Альянс Банку, ніколи більше не мати справу. Це не банк, а нерозуміння.