Проходьте повз
Банк і не забов’язаний будь що доводити, бо він не звинувачує.
Тобто на справді банк просто закрив твій рахунок, а не звинуватив. Має на це право. Не зрозуміло чим ти невдоволений. Ти що, збирався подарувати свої гроші банку, а він вперто примушує тебе їх забрати?
Тут така справа: якщо б ти на картку отримував виключно зарплату військовослужбовця то жоден банк не розпочав би фінмониторинг. І звісно рахунок також не закрив би.
Ти нам розповів казочку про поганий банк, але промовчав що за «свої фінансові операції» ти здійснював через банк. Без цього твій відгук не вартує ані гроша.
Банк і не забов’язаний будь що доводити, бо він не звинувачує.
Курс валют в Альянс Банке на сегодня
Однак через тиждень банк прийняв рішення не тільки залишити мій рахунок заблокованим, але й звинуватив мене у відмиванні коштів, не надавши жодних доказів. Вони нав’язали мені написати заяву про перерахування коштів на інший рахунок з призначенням платежу відповідно до статті 15 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення». Інших варіантів отримати свої кошти, окрім як погодитися з цим, мені не залишили.
Не маючи іншого вибору, я надав банку цю заяву з підписом, сподіваючись на швидке вирішення ситуації. Проте, відповідно до їхніх внутрішніх правил, я зможу отримати свої кошти лише через 45 днів, і то в порядку черги. Таке ставлення є абсолютно неприйнятним. Як військовослужбовець, я відчуваю глибоке приниження своєї гідності через безпідставні звинувачення у відмиванні коштів. Банк змушує мене чекати на свої законно зароблені кошти, затягуючи процес обробки ігноруючи всі надані документи.
Тому я не можу рекомендувати цей банк як надійний фінансовий заклад. Якщо ви хочете поповнити мобільний рахунок на 50 грн або замовити на гудок пісню «Good Morning Vietnam» — це ще може бути місцем для таких операцій. Але не розраховуйте на гідне ставлення чи швидке вирішення питань, якщо щось піде не так.