Минфин - Курсы валют Украины

Установить

В Альянс Банке не работает в полной мере програма «Бонус від Мінфіна»

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
wjshohs 22 июня 2020, 11:48
На жаль програма «Бонус від Мінфіна» у Альянс Банку зіпсувалася. Якщо раніше бонуси дійсно сплачувалися, то тепер менеджери шукають будь-який привід відмовляти у сплаті бонуса.

Так мною May 9, 2020 було отримано письмо із «персональною пропозицією від minfin.com.ua» https://ibb.co/tsYKJzX

Нижче у персональній пропозиції надавався перелік Банків разом із Альянсом і зазначалося: «Нагадаємо, як скористатися промокодом: Вкажіть промокод в своїй заявці до 2020-06-23 та відкрийте депозит сумою від 6500 USD / 162002 UAH / 5348 EUR.
Підтвердіть розміщення депозиту у нас на сайті в тому місяці, в якому він був відкритий (доки діє заявка).
Гарантовано отримайте бонус та персональний бонус 400.00 гривень.»

Проте, після нового розміщення депозиту на трохи більшу суму у Банку Альянс за умовами цієї персональної пропозиції менеджери Мінфіну відмовилися сплачувати бонус із формулюванням:
«Так, це дійсно умови по використанню промокоду. Але ще є умови по банку, у вас не повинно бути діючого депозиту, тому що відкриваючи ще один депозит в банку Альянс, банк автоматично додає відсоток до другого депозиту по своїй програмі лояльності, тому такі депозити не беруть участі в акції. Виняток — якщо другий депозит „Прогресивний“, на який не розповсюджується програма лояльності від банку.
Нам дуже прикро за ситуацію, що склалася.»

Тому шановні вкладники, умовами персональної пропозиції, яка направлена на перерозміщення ваших депозитів на новий строк, є нікчемними і вводять Вас в оману, оскільки приоритетними на думку Мінфіну є загальні умови отримання бонусу в тому чи іншому Банку
Минфин
Ответ администратора
22 июня 2020, 12:14
Дякуємо за увагу до програми «Бонус до депозитів» та ваші зауваження. Пропозиції щодо вдосконалення розсилок з індивідуальними пропозиціями вже передано на розгляд.
Звертаємо увагу, що правила https://minfin.com.ua/ua/deposits/conditions/ є пріоритетними та обов'язковими для виконання та отримання бонусу за програмою.

Комментарии - 5

+
0
wjshohs
wjshohs
22 июня 2020, 12:25
#
Тобто фактично визнавши факт, що в індивідуальній пропозиції зазначено про гарантію Мінфіну сплатити мені  бонус та персональний бонус - замість того, щоби вирішити питання і повернути мені мій бонус Мінфін вирішив post factum змінити умови індивідувальних пропозицій майбутнім клієнтам.

Це не моя проблема, що Мінфін має некоректні формулювання, які вводять в оману клієнтів. Виправляєте їх, добре, але будь ласка сплатіть мій Бонус за старими умовами індивідуальної пропозиції, яку ви мені направляли і якою я скористався!
+
0
Minfin
Minfin
22 июня 2020, 13:06
#
В зв'язку з невірним тлумаченням вами тексту індивідуальної пропозиції та відповіді на відгук, пояснюємо: кожна індивідуальна пропозиція щодо акційної програми «Бонус до депозитів» безпосередньо пов'язана із правилами https://minfin.com.ua/ua/deposits/conditions/, які є обов'язковими до виконання учасником програми для отримання бонусу. Оформлюючи заявку на участь у цій акції кожен учасник підтверджує свою згоду з її умовами.

Також звертаємо увагу, що на сторінках з описом умов вкладів, що приймають участь у акції «Бонус до депозитів» по банку Альянс, зазначено про перелік виключень, зокрема, що «В акції не беруть участь депозити клієнтів, які розміщують вклади в рамках програми лояльності від банку для діючих клієнтів (крім другого вкладу за депозитом Прогресивний).»: https://minfin.com.ua/ua/bonus/deposits-bonus/699-oshchadnyy-oshchadnyy-kapitalnyy-i-progressivnyy-uah/ — https://minfin.com.ua/files/image/2206.png;
https://minfin.com.ua/ua/deposits/699-oshchadnyy-oshchadnyy-kapitalnyy-i-progressivnyy/?amount=0&sku=6035&term=0 — https://minfin.com.ua/files/image/2206_2.png.

Ви не отримали бонус, оскільки у Банку Альянс ви оформили вклад, який не бере участь у акції «Бонус до депозитів». І оскільки ці умови діяли на момент оформлення вами заявки на участь в акції, то бонус за відкриття депозиту, що не приймає участі в акції, не може бути виплачено.
+
0
wjshohs
wjshohs
22 июня 2020, 13:34
#
Дякую за відповідь. Все це дуже цікаво, але Ваша індивідуальна пропозиція з гарантованою сплатою бонусу до мене у переліку банків, де можна отримати бонус містила також і Альянс банк, чим я і скористався.
https://ibb.co/2jVcxwW

Тепер виходить, що умови індивідуальної пропозиції є нікчемними, але про це я дізнався лише після розміщення депозиту. Неприємно здивований вашим відношенням до клієнта і для збереження нервової енергії не раджу іншим вкладникам користуватися програмою Бонусів
+
0
Minfin
Minfin
22 июня 2020, 17:40
#
Шановний користувач, нам дійсно шкода, що у вас залишається негативне враження. Спробуємо ще раз пояснити ситуацію, що склалася.

Інформація зазначена в індивідуальній пропозиції не є нікчемною, але є невід'ємною від правил акції «Бонус до депозитів»: https://minfin.com.ua/ua/deposits/conditions/ і не діє окремо від даних правил. Персональний бонус при повторній участі в акції надається тільки в сумі з основним бонусом і при дотриманні умов акції «Бонус до депозитів». І оскільки ця пропозиція надсилалась вам після успішної участі в даній акції, то з її умовами ви були вже знайомі.
Крім того, в отриманому вами листі з індивідуальною пропозицією на назві Банку Альянс містилося пряме посилання на сторінку https://minfin.com.ua/ua/deposits/699-oshchadnyy-oshchadnyy-kapitalnyy-i-progressivnyy/?amount=0&sku=6035&term=0 — https://prnt.sc/t4d6qn — https://minfin.com.ua/files/image/2206_2.png, де зазначено які депозити беруть участь в акції, а які не беруть, тож у вас була безпосередня можливість ознайомитись з цією інформацією до оформлення вкладу в банку. Нажаль, ви цього не зробили і оформили вклад, який не бере участь в акції по бонусу.
+
0
Minfin
Minfin
22 июня 2020, 17:43
#
Нагадуємо, що пропозиція і ваш промокод є дійсними до кінця строку, що зазначений у листі. І ваш персональний бонус може бути зарахований при розміщенні коштів на умовах пропозиції та умов акції «Бонус до депозитів» як доповнення до основного бонусу.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Альянс Банке на сегодня

Валюта Покупка Продажа
USD 39.300 39.800
EUR 41.800 42.800
Все курсы банка

Курс валют в Альянс Банке на сегодня

Валюта Покупка Продажа
USD 39.300 39.800
EUR 41.800 42.800
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / Альянс Банк 💰 / Отзывы о Альянс Банке 📝 / В Альянс Банке не работает в полной мере програма «Бонус від Мінфіна»