Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Сенс Банка: Львов, ул. Сыховская, 5

Адрес:
Львов, ул. Сыховская, 5
Телефон:
0 800 502-050
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, касса: 09:00-17:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
5
11 декабря 2023, 12:42
Хочу подякувати працівникам Львівського відділення № 6 за чудове обслуговування. Взагалі більшість операцій я здійснюю онлайн і у відділенні буваю рідко, але минулого тижня виникла необхідність завітати туди.У відділенні приємна атмосфера. Менеджери — молоді дівчата, видно, що стараються, привітні і ввічливі, відчувається повага до клієнта. Також дякую і касиру відділення — за професійність і врахування побажань клієнта. Персонал працює оперативно і злагоджено.Тому дякую і бажаю успіхів!
Написать комментарий
Ответ банка
Сенс Банк
AlfaBank
11 декабря 2023, 13:01
Дякую вам за такий розгорнутий відгук. Приємно бачити задоволених клієнтів нашою роботою 😊
Заради цього ми і надаємо наші послуги та допомогу не лише у чаті підтримки, але й у відділенні, контакт-центрі та відеочаті.
Бажаю вам гарних свят 🎅

Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
3
8 марта 2023, 9:33
Не повертають долари з конвертаційного депозиту. Постійні відмовки. Кошти замовлені, то касир хворий, ніхто не має доступу до проведення операцій. Що за брєд?
Комментарии (4)
Ответ банка
Сенс Банк
10 марта 2023, 10:31
В день вашого звернення співробітники дійсно пішли на лікарняний, викликали касира з іншого відділення, однак потрібно було трішки часу і вам обіцяли зателефонувати коли можна підійти (в той же день). Дзвінки були, проте з якихось причин не відбулося з'єднання :( Наш шкода, що так сталося, вибачте за незручності. Кошти для вас «відклали» і ви їх вже отримали, сподіваємось, що більше проблем не виникне ;)
^Богдан
3
18 октября 2021, 23:42
Хотів би зупинитись на двох продуктах, які банк зараз активно просуває — додаток Sense та картка Cameleon.
Хоча Sense я встановив собі практично, як тільки він з’явився, але ще донедавна ним не користувався — настільки сирим і незручним був додаток на початку. Оновлення, яке відбулось у серпні цього року, вважаю «проривним» — змінився дизайн, додаток став зручнішим у користуванні. Відтоді я перейшов на Sense — старим Alfa-Mobile уже не користуюсь. Але до ідеалу Sens-у ще, звичайно, далеко. І з цього приводу є декілька зауважень.
1. Покращити стабільність роботи додатку. Хоча не можу сказати, що додаток у мене постійно глючить чи вилітає, але в`їдливе «щось пішло не так» декілька разів з`являлось і у мене — при перегляді «історії» у профілі «Київстар» (вже не з`являється), при активації картки «Cameleon».
2. ЗРОБІТЬ НАРЕШТІ ВИПИСКУ! Щоб можна було побачити залишок на початок і кінець періоду, експортувати дані у файл pdf чи csv чи xls. Цю проблему вже неодноразово і давно піднімають клієнти банку — ще від часів Alfa-Mobile.Але чомусь банк не чує своїх клієнтів.Складається враження, що це принципова позиція банку — виписки у додатку не повинно бути. Якщо це так, то принаймні нехай банк публічно це озвучить.
3.Цікавою є функція об`єднання профілів «Київстар» та «Sense».Для когось це зручно, хтось побоюється за безпеку — можливо, що історія дзвінків стане доступною працівникам банку. Вибір повинен кожен зробити сам. Але повинна бути можливість у додатку самостійно підключати і відключати профіль КС, а її немає.Хоча про це теж говорилось раніше.
4.Дати можливість клієнту подавати заявку на збільшення чи зменшення кред. ліміту, як це є у додатках деяких інших банків. Чому досі немає у Sense — незрозуміло. Крім того, нещодавно банк анонсував можливість переносу кред. ліміту (чи його частини) з однієї картки на іншу — чому б не зробити це окремою функцією у додатку?
Хотілось би згадати і за web-версію «My Alfabank» — враження, що її занедбали зовсім.Програма давно не оновлювалась, проблеми, про які давно говорилось, не вирішуються.Зокрема я давно піднімав питання редагування шаблонів — якщо потрібно поміняти якийсь реквізит у шаблоні, то це зробити неможливо, доводиться створювати новий шаблон.
Тепер про продукт, який позиціонується як «революційний» — картка Cameleon. Головна її «фішка» — нескінченний пільговий період, це підкреслюється і на сайті банку і у рекламі картки. Я її замовив у 1-й же день, як картка стала доступною для замовлення діючим клієнтам банку. Отримавши, побачив, що мій кред. ліміт — 0. Звичайно, надавати чи не надавати кред. ліміт — це право банку. Але хотілось би зрозуміти логіку — видати клієнту розрекламований продукт і не дати можливості скористатись його головною перевагою, його «ізюминкою»? Це як? Як дебетова вона мені не потрібна зовсім — у мене є пакет «Platinum Black». Cпілкувався і з гарячою лінією і з представником банку на даному ресурсі — у результаті оформив у відділенні банку звернення з проханням встановити кред. ліміт по картці, до якого додав документи про доходи. Через півтора тижня передзвонив у відділення — повідомили, що «Ваше питання ще на розгляді, очікуйте СМС з результатом розгляду». Післязавтра вже буде три тижні від дня подачі звернення — від банку поки що «ни ответа ни привета»…
Є відчуття, що щось у банку «зламалось» в останній час.Є цікаві ідеї, перспективні починання. Але от процес реалізації цих задумів і планів «шкутильгає». І до побажань клієнтів банк часто залишається глухий.
Я клієнт банку майже 5 років. Мене влаштовують його умови і тарифи. Подобається відділення у якому я обслуговуюсь — комфортне приміщення, ввічливі працівники. Тому хочеться вірити, що все вищеописане — лише тимчасові «несправності»…
Комментарии (1)
Ответ банка
Сенс Банк
19 октября 2021, 0:24
Дякуємо за відгук.
1. Над роботою додатку постійно працюємо і хочемо назавжди позбутись надокучливого «Щось пішло не так».
2. Поки такого немає в планах банку, але це не означає, що цього взагалі не може бути. Можливо, в майбутньому це вдасться реалізувати в додатку.
3. Згодні, було б добре, якщо б клієнт мав право на свій розсуд додати або роз'єднати профіль с Київстар самостійно, але поки роз'єднання відбувається за допомогою підтримки в чаті або контакт-центрі.
4. Так, дійсно, нещодавно стартувала процедура перенесення ліміту з картки на картку. Але не можемо не погодитись, що функції збільшення ліміту дійсно не вистачає. Сподіваємось, що з часом така функція з'явиться в додатку.
Щодо MAB:
Намагаємось зробити акцент на мобільному додатку Sense. Хотілось би, щоб всі необхідні функції були в додатку і щоб не було необхідності зайвий раз заходити в десктопну версію.
Не заперечуємо, щоб відчути всі переваги Хамелеону потрібен ліміт. Тому чекаємо вас в чаті для подання запиту для перенесення ліміту.
Нам теж дуже хочеться, щоб всі перелічені недоліки були виправлені якнайскоріше, але для цього потрібен час. Але завдяки вашим відгукам та фідбеку це стає завданням найвищого пріоритету!
Сподіваємось на подальшу співпрацю.
4
16 декабря 2019, 16:19
По рекомендації знайомої оформив карту «Максимум». Процедура оформлення пройшла дуже швидко — звернувся у відділення, через годину мені передзвонив співробітник банку, задав декілька запитань щодо характеру моєї діяльності, розміру доходу і т.д., а ще через годину мені передзвонили з відділення і повідомили, що карту можна отримати.По карті був встановлений немалий кредитний ліміт (немалий порівняно з іншими моїми картами).
Можливо все це обумовлено тим, що я вже давно є клієнтом банку — користуюсь пакетом «Platinum Black». У будь-якому випадку дякую банку за довіру.Але є і негативний момент — по карті автоматично підключається страховка (захист від фін.ризиків).У тарифах на сайті банку про неї ніде не сказано, та й банк не спішить повідомляти клієнтів про неї. Раніше страховки по картах можна було відключити, звернувшись у відділення.Зараз процедура змінилась не в кращу сторону — потрібно звернутись на гарячу лінію банку, повідомити про своє бажання і чекати дзвінка співробітника у відповідь.Зв`язався зі службою підтримки через чат у додатку 12.12.19 — повідомили, що мені передзвонять на протязі 24 годин. Дзвінка не відбулось. 13.12.19 зв`язався ще раз — «інформація передана керівництву, вам передзвонять якомога скоріше». Немая дзвінка. Через кілька годин пишу ще раз — «Вам передзвонять на протязі 48 годин». 16-е число, 16.15. Дзвінка немає. Ну-ну. Що банк скаже далі — передзвонять на протязі 96-годин? Чи вже після Нового Року? Чи чекати марно?
P.S. Користуючись нагодою, хочу подякувати менеджеру відділення Оксані Сіловій та касиру Ганні Кекіс за професійність та чуйне ставлення до клієнта.
Комментарии (11)
Ответ банка
Сенс Банк
17 декабря 2019, 8:53
kingcity, доброго дня. Вибачте за ситуацію, будь-ласка. Напишіть нам в приват ІПН, розберемося і все відключимо.
4 не засчитана
19 сентября 2019, 9:48
Так як зв`язатись зі службою підтримки Альфи буває нелегко, та й компетентність її не на висоті, тому залишаю тут своє побажання, в надії, що представник банку передасть його розробникам МАБ. Деколи виникають ситуації коли потрібно подивитись залишок коштів по рахунку на певну дату. Але у МАБ такої фунцкії немає. При формуванні виписки теж відображається лише перелік операцій і не вказується залишок на початок і кінець періоду виписки. Просив би розробників МАБ звернути на це увагу і додати таку функцію у додаток. Звичайно, можна звернутись у відділення, але це незручно і займає багато часу, або на гарячу лінію — теж незручно і часто безрезультатно.
Комментарии (4)
Ответ банка
Сенс Банк
19 сентября 2019, 14:39
kingcity, дякую за коментар, передала ваші побажання розробникам My AlfaBank.
4 не засчитана
14 июля 2019, 10:24
Зауважив, що по програмі Cash U бонуси нараховуються не завжди вірно. Так, нещодавно при здійсненні покупки у продуктовому магазині на суму 9.35 грн. мені було нараховано 0.24 грн.бонусів. По умовах програми повинно було бути нараховано 3%, тобто 0,28 грн. Звичайно, справа не у 0.04 грн., а у коректній роботі програми — можливо варто розробникам звернути на цей момент увагу? До речі, принагідно зауважив, що з вчорашнього дня перестали приходити підтвердження на ел.пошту при вході в МАБ та Альфа мобайл, хоча ніяких попереджень про їх відміну не було.В настройках я теж нічого не міняв.
Комментарии (6)
Ответ банка
Сенс Банк
15 июля 2019, 10:11
kingcity, доброго дня. Згідно вашої інформації, нарахування корректне. Сумма операції повинна бути кратна 2, при цьому округлення йде в меншу сторону. Операція на 9.35 грн. = 8 грн. = 0.24 бонуси.
3.3. Банк нараховує бонуси на Бонусний рахунок Учасника при здійсненні покупки на суму від 2 (двох) гривень в одному чеку. При цьому сума покупки в гривнях округлюється в меншу сторону до цілих (тобто при нарахування бонусів копійки не враховуються). При стандартному нарахуванні бонусів згідно Додатку 1 цих Правил, сума нарахованих бонусів округлюється в меншу сторону до сотих (тобто тисячні не враховуються).
Якщо заходите в МАБ через веб-версію, лист не приходить, якщо заходите в Мобайл — лист буде.
1 не засчитана
22 июня 2019, 17:32
Знаходжусь зараз за кордоном. Маю пакет Platinum black. Хотів розрахуватись за екскурсію своєю EUR карткою. Спробував два рази — відмова. Картка іншого банку — оплата пройшла без проблем. Зв'язався через чат з підтримкою. Оператор Наталя (відморожене створіння, інакше не можу назвати, стикався з нею раніше, ні разу відповіді на моє запитання не дала, лише загальні тупі відмазки) сказала, що ніяких запитів чи неуспішних операцій по моїй карті не було. На моє запитання — як так, було дві неуспішні спроби і потім успішна оплата картою іншого банку і на цей раз нічого відповісти не спромоглася, ми не бачимо ніяких операцій і все. Судячи по відгуках, це далеко не перший такий випадок. Альфа, може розберетесь нарешті, чому у вас проблеми з картками за кордоном? І може візьмете на роботу КЦ компетентних працівників а не Наталь з запасом слів як у 'Эллочки-людоедки'?
Комментарии (1)
Ответ банка
Сенс Банк
24 июня 2019, 9:49
kingcity, добрий ранок. Уточніть, будь ласка, в особистому повідомленні ваш ІПН, 4 останні цифри карти, суму операції, дату та час її проведення. Також, щоб перевірити консультацію в чаті напишіть коли і в якому месенджері писали. Будемо розбиратися.
1 не засчитана
17 декабря 2018, 20:36
Очевидно, що Львіське відділення № 6 Альфа-Банку на вул. Сихівській,5 є у кримінальній злучці з Львіським відділенням № 111 Таскомбанку. Інакше як пояснити, що копії документів Альфа-Банку до Угоди № 591046480, рахунок 29093591046480 з підписом і печаткою голови Правління В. Михайльо ( з вкрай кабальними умовами кредитування) – опинилися в руках працівника Таскомбанку Кизими Галини Степанівни, які вона разом з Винницьким Тарасом Івановичем та зі своїм керівником (уже знятим) — успішно підсунули на підпис своїй жертві і, користуючись тим, що останній не є обізнаним і має слабкий зір, — переконали його підписати ці документи.
Комментарии (8)
Ответ банка
Сенс Банк
19 декабря 2018, 9:32
ukrkim, доброго дня. Є договір співпраці Альфи з Таскомбанком. Потрібно бути уважнішим при підписанні документів, оскільки поставивши свій підпис, ви погодились з умовами договору. Кредитор — Альфа-Банк, і виконувати кредитні зобов'язання потрібно перед Альфою.
4
4 июля 2018, 11:10
Прочитав відгук Сергія Сініцина від 02.07.18 і побачив аналогію своєї історії, яка сталась 11.06.18.Хоча картками різних банків я користуюсь більше 10-ти років, у таку історію попадаю вперше.Шахрай подзвонив з номера 044 33 22 811.Я користуюсь кількома номерами телефонів, але подзвонив він саме на номер, зареєстрований у « Альфа-Банку». Представився працівником служби безпеки «Альфа-банку», знав мої персональні дані.Одразу зауважу, що він не міг отримати цю інформацію з соц.мереж, оголошень чи з інших відкритих джерел.Ввійшовши до мене в довіру, дізнався від мене коди з СМС, які мені надійшли… Сталось це близько 14.00.Через кілька годин, згадавши за цей інцидент, я вирішив перевірити інформацію і звернувся у відділення банку у якому обслуговуюсь (близько 17.00).Там зрозумів, що це було шахрайство, у результаті якого з моєї картки «пішло» майже 4000 грн.Написав заяву-претензію у банк, заяву у «Альфа-страхування» та у поліцію.Від страхової відповіді поки що немає, поліція теж мовчить.З банку прийшла відповідь зміст якої «це Ваша вина, відшкодування не буде».Підсумок-так, я визнаю і свою вину-повідомив шахраю інформацію, яку не можна було повідомляти.Але цього не сталось би. якби злочинець не заволодів моїми персональними даними, а отримати їх він міг тільки з банку.Далі-цікавіше. Кошти були переказані з моєї картки на картку іншого клієнта «Альфа-Банку»(Це видно з квитанції у МАБ). І банк нічого не зробив, щоб виявити шахрая-не заблокував картку, не ідентифікував особу, якій видав цю картку! Я був у відділенні через 3 год. після інциденту, можливо шахраї ще не встигли тоді зняти гроші і їх можна було повернути.Складається враження, що дехто у банку не тільки зливає дані клієнтів а й прикриває шахраїв.Написав у банк ще один лист з вимогою провести розслідування щодо витоку даних а також пояснити свою бездіяльність.Відповіді ще немає.4 зірки ставлю банку завдяки персоналу свого відділення-ввічливі та професійні працівники і тому, що до цього проблем з банком не виникало.
Комментарии (8)
Ответ банка
Сенс Банк
4 июля 2018, 11:32
kingcity, доброго дня. Дуже прикро, що сталася ця ситуація. Проте ви дійсно самостійно повідомили інформацію шахраям, завдяки якій вони змогли вивести кошти з рахунку. Банк не несе відповідальності за такі операції. Уточніть, будь ласка, в особистому повідомленні ваш ІПН, я уточню статус вирішення вашого питання.

На странице собрана вся информация про отделение Сенс Банка по адресу Львов, ул. Сыховская, 5.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Сенс Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Сенс Банка  расположенном по адресу Львов, ул. Сыховская, 5- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.