Курс валют в абанке
EUR | 43.1 | 44 |
подяка
Всегда можно позвонить Екатерине Витальевне и получить консультацию, поддержку и помощь в решении своих финансовых вопросов удаленно.
всем здоровья и успехов в работе, с уважением Гаврилова Лидия Петровна
Дякуємо за відгук. Завжди раді бачити Вас у наших відділеннях знову. 😊🍏
Пользователь предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Жахливе обслуговування
На жаль, зі сторони пошти виникли труднощі з доставленням та відображенням трек номера. Картка на разі знаходиться в дорозі та надійде Вам. Кошти за доставлення ми повернули Вам на Вашу картку. Ваші звернення на підтримку ми обов'язково перевіримо та приймемо відповідні рішення. Сподіваємось ця ситуація не вплине на подальшу співпрацю.
Приємно шокований!
Хотів би залишити відгук стосовно мого запиту.
Приємно шокований! Роботою гарячої лінії, а окремо роботою менеджера Анни. На кожному етапі розгляду моєї справи, вона телефонувала та консультувала мене по подальшим діям (таке відчуття наче халепа сталась у неї, а не у мене, бо допомогала як рідному!).
Також хотів би виділити Юлію (представлялась менеджером з головного офісу).
Настільки корректно пояснила про всі етапи справи (мені як людині далекій від банківських справ було абсолютно все зрозуміло) взяла справу в свої руки та допомогла мені повернути кошти раніше відповідного терміну!
Ми раді, що нашим Співробітникам вдалося вирішити Ваше питання. 😉🍏
Ніколи не звязуйтеся з цим банком!!!
Як на мене більш цинічного і хамського відношення відношення до клієнтів я ще не бачив ні в одній установі.
Максимально необізнаний персонал три співробітники на одну і ту проблему пропонують різні шляхи вирішення, при чому кожен наступний із здивуванням каже що таких методів вирішення не існує в системі банку!
Приносимо вибачення стосовно ситуації, яка виникла. Ми обов'язково перевіримо Ваші звернення до підтримки щодо коректної консультації.
Ваше питання знаходиться на контролі, за результатом з Вами зв'яжеться наш Співробітник.
А-Банк на Левка Лук’яненка
Ми дуже раді, що у Вас залишились позитивні емоції після обслуговування. 🍏😊
Підводні камені в роботі А-банку
В виписці по кредиту відображаються Ваші внесені платежі та залишок по тілу кредита. Нашими співробітниками була вказана Вам сума до повного погашення, яка відображається у застосунку ABank24, включаючи відсотки за період дії кредитних канікул. Звертаємо увагу, що достроково кредит не погашено, оскільки не внесена повно сума до погашення. Ми звернули уваги на всі Ваші зауваження, включаючи відображення виписки, працюємо над покращенням відображення.
Не компетентність робітників
Ми перевірили детально інформацію, у виписці не відображається сума до повного погашення, оскільки виписка відображає лише залишок за тілом кредиту без урахування відсотків за кредитом. Також Банком було надано Вам кредитні канікули, відсотки які повинні були нараховані за період дії канікул були перенесені на кінець графіку платежів, перевірити суму до повного погашення можна в додатку АБанк24.
Ніколи не співпрацюйте
Швидко дали відповідь
Ми дуже раді, що у Вас залишились позитивні емоції після обслуговування. 🍏😊
Дякую усьому персоналу за допомогу
Ужкстный банк
город за 30−40 км. Этой возможности у нас нету, банк на встречу не идёт, сами перевести не хотят и на время карту разблокировать тоже не хотят. Причину отказа в обслуживании не говорят. Знаю есть у них возможность разблокировать карту, и дать возможность вывести деньги, но они этого не хотят сделать
Дякуємо за прийнятий дзвінок, питання з Клієнтом було вирішено.
Всем довольна! Банк супер! Обслужили очень быстро и с оркестром!
Дякуємо за відгук. Завжди раді бачити Вас у наших відділеннях знову. 😊🍏
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка
Кращий банк
Усі моменти вирішуються якісно та оперативно
Рекомендую
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку
Не рекомендую
Будемо раді розібратися та допомогти Вам, надайте, будь ласка, відповідь в особистому повідомленні.
Подяка
Прийшла, щоб зняти депозит іншого банку, а в результаті стала клієнтом А-банку
Профессионализм «А-банка» и возможные мошенники «Укрферма»
Дякуємо за відгук, дуже раді, що вдалося допомогти Вам.
Рекомендую!
Давно с ними и не могу не на что пожаловаться)
Быстрая обратная связь, решение вопросов.
Например сегодня столкнулась с тем что хотела закрыть одну карту и была приятна удивлена что это можно сделать онлайн! А не ехать через весь свет в отделение банка, стоять в очередях для того чтобы проделать эту процедуру. В общем, в осетриной раз — довольна и рекомендую!
Восстановление приложения.
Проявлена исключительная доброжелательность и профессионализм.
Дякуємо за відгук. Раді бути корисними для Вас. 😉🍏
Якісно та швидко вирішили проблему
Дякуємо за відгук. Раді бути корисними для Вас. 😉🍏