Курс валют в абанке
Невірне надання інформації
Ми перевірили інформацію щодо описаної Вами ситуції.
Згідно тарифів картки «Жовта», комісія за операції з quasi-валютою складає: 1% по транзакціям в Україні, 2% по транзакціям за кордоном, дана інформація вказана на нашому офіційному сайті, за посиланням: https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/media/uploads/Tarif/Zhovta_ua.pdf, а також в застосунку ABank24, у розділі «Тарифи».
Стосовно дзвінків після 20:00, оскільки Ви звернулись до Служби підтримки, після зазначено часу, у телефоній розмові наш Співробітник обіцяла Вам перетелефонувати, щодо Вашого питання.
Запис розмови, проводиться з ціллю оцінки якості обслуговування та використовуються лише для внутрішього аналізу.
З приводу інформації про табельний номер, згідно внутрішніх інструкцій, Співробітники надають його за вимогою.
Сподіваємось, що дана ситуація не вплине на нашу подальшу співпрацю з Вами.
Помощь банка
Партнерство з монобанком. Робота каси
Але постійно як не зайду, так каса о 9 годині ще не працює, хоча касир завжди на робочому місці. Це дуже не зручно, тому що завжди розраховуєш свій час, а такі ситуації вибивають з колії, бо по графіку роботи каса працює з 9:00.
Мінусую 2 зірочки за невчасне відкриття касси. Роботу касира, її привітність та професіоналізм оцінюю на 5 з 5 зірочок.
Ми бажаємо розібратися щодо описаної ситуації про роботу каси у відділенні. Надайте, будь ласка, відповідь в особистому повідомленні.
Досрочное расторжение депозита
А банк найкращий банк у світі.
Картка АТБ від А-банку.
Дуже гарний банк!
Вернули украденные деньги
Абанк вміє чути клієнтів
Оплата по реквізитах : зміна відправника
Трохи контексту. Приїхали з родичем до сервісного центра обміняти водійське. Сама процедура зроблена сучасно, витратили на все мабуть півгодини максимум. Але ось оплата… Мрія Дубілета не справдилась — про квитанції з check.gov.ua тут не знають. Оплатити можна через касу, але як і в стародавні часи в касі щось не працює. Тому каса пропонує оплатити через застосунок на мобільному, банківську квитанцію переслати на пошту чи у вайбер і за 20₴ вони її роздрукують для того щоб показати цей папірець робітнику сервісного центру.
І ось тут встало питання як оплатити вказавши платником не мене, а родича. Нажаль у чорного конкурента можливість змінити відправника відсутня. Зато вона є в А-банку. Швиденько оплатили, швиденько відправили, і довільний водій з повноцінним ВУ пішов купувати магарич.
Обслуговування
Помощь
Мне предстоит операция за 20 000 гривен. Одна тысяча гривен не решит все мои проблемы, но всё равно очень приятно за заботу банка о своих клиентах. Большое вам спасибо за вашу работу и заботу.
АБанк-спасение для нашей работы !!!
Это было совершенно не сложно. Очень вежливые сотрудники кол-центра подробно и доходчиво объясняли нам пошагово что за чем делать. Не заняло много времени! Просто очень быстро открыли счет!!! Это профессионализм сотрудников!!! Это уровень высокого мастерства!!! И, конечно, же продуманная и высококвалифицированная тактика ведения бизнеса руководства!!!
Затем нужно было платить налоги, выплачивать зарплату сотрудников и опять НИКАКИХ СЛОЖНОСТЕЙ!!! Я работаю много лет бухгалтером и имею большой опыт работы с различными банками, но такого удовольствия и радости от создания платежей, выплат зп и прочего, у меня не было!!! В А-Банке все невероятно легко!!! Очень быстро, вежливо и профессионально работают сотрудники в чатах. Мгновенное решение вопросов. Хочу поблагодарить консультанта в чате Радиона, который расписал мне подробнейшую инструкцию как перечислить зп на карточки сотрудникам. Так же, Огромное спасибо разработчикам онлайн-банка!!! Все настолько просто, понятно, логично! Для меня большой плюс, что не надо заходить в разные журналы для разного вида операций — ВСЕ В ОДНОМ ОКНЕ!!! Это экономия времени и нервов!!! СПАСИБО ВАШЕМУ КОЛЛЕКТИВУ ЗА ОТЛИЧНЕЙШУЮ РАБОТУ!!! Вы настоящая команда!!!
Обслуговування, А -банку
Я не розумію на яких підставах заблокували картку та мої кошти на ній і як тепер їх повернути!
Деякі платежі можуть вимагати додаткової перевірки. Під час проведення перевірки, картка може бути тимчасово обмежена.
На жаль, документів, які було надано Вами 31.08.2023 було недостатньо, тому нами було запитано документи повторно.
Ваше питання на контролі. За результатом з Вами зв'яжеться наш Співробітник.
А банк ворует деньги
Повернення коштів та шахрайство
Але не дивлячись на всі непорозуміння я все-таки вдячна, а банку за те що зайнялись цим
Видали зношену купюру $, яку самі потім не прийняли тому що вона зношена
Банк здійснює свою діяльність відповідно до вимог Положення про структуру валютного ринку України, умови та порядок торгівлі іноземною валютою та банківськими металами на валютному ринку України, затвердженого постановою Правління Національного банку України від 02.01.2019 N 1 (далі — Положення № 1).
Ви звернулися до відділення банку з банкнотою іноземної валюти, яка мала ознаки зношення, а саме загальні забруднення, включаючи ті, що спричиняють люмінесценцію паперу в ультрафіолетових променях.
Касир не змогла прийняти від Вас банкноту іноземної валюти, що має ознаки пошкодження, оскільки А-Банк на сьогодні не працює з банкнотами інкасо.
Відповідно до Постанови НБУ №76 «Про затвердження Змін до Інструкції про порядок організації касової роботи банками та проведення платіжних операцій надавачами платіжних послуг в Україні» від 20.06.2023 р. банкноти обпалені, пропалені, трухлі (пошкоджені внаслідок тривалої дії вологи, різних рідин, хімікатів або з ознаками гниття), підпадають до критерію інкасо.
Ми перевіримо Ваші звернення до Служби підтримки на коректність консультації.
Щиро сподіваємось, що дана ситуація не вплине на нашу подальшу співпрацю.
Хорошее обслуживание
Проконсультировали по всем моим вопросам.
Спасибо за помощь
Найкраще відділення банку
Керівник Ігор Бойчук найкращий!!! Важливо брати з нього приклад, бо він не тільки вміє самоорганізовуватися, а ще вміло навчає і передає свій досвід своїй команді.
На мій погляд, Ігор Бойчук має право на навчання інших керівників, як правильно організовувати ефективну роботу банку.
Ввічливість, тактовність, якісний сервіс і швидке вирішення питань.
Швидке обслуговування і тактовні пропозиції щодо нових продуктів і послуг вражає. Найвищий рівень!!!
Мені завжди приємно відвідувати саме це відділення, бо якщо мені потрібно звернутись з банк, то я готовий приїхати з Каскаду в центр, щоб отримати найкращий сервіс і вирішення своїх питань.
Я переконаний в тому, що коли мені потрібно буде відкрити рахунок ФОП, то я обов’язково це зроблю саме тут.
Рекомендую!
Мой родной банк