А Банк не словом, а ділом Це саме про цей банк
- natashaGra
- 6 октября 2026, 12:24
Это что реклама под видом отзыва? И сколько ж такое стоит?
Курс валют в абанке
Коротко та надійно, не звичайно? Так, А але якісно з повагою до клієнта, що казати
Треба бути у та з, А, тоді ви самі все зрозумієте без інших розповідей.
Від себе кажу файно починається з робітників у відділенні А,
Та триває завжди поки я, а в майбутньому і ви людина яка ще не в колі сім'ї А, маю на увазі те, що онлайн підтримка та захист вашої безпеки коштів підтримують команда професійних людей, які роблять усе щоб ви були впевнені якщо банк то тільки, А Банк.
Було важливе питання по списанню коштів з картки та не можливість доступу до безперебійного інтернета але мені допомогали одразу 4 — и робітника (чудо — якості яке зараз не зустрінеш)А банку
Микиті, Миколі дякую. Були ще 2 — робітника але поганий зв’язок з інтернетом не дав можливості почути їх імена, щоб бути вдячним їх підтримці та професійним якостям обслуговування. Але саме Петро (Щиро дякую Вам Петро)зателефонував з номеру телефона (гадаю стаціонарний номер ,)розуміючи, що в мене нема інтернету стабільного без пояснень від мене, що дуже важливо, та швидко відповів на моє не повне питання, бо інтернету нема і мене не чути але він все зрозумів і швидко дав відповідь на моє питання. Мені було не зрозуміло чому сптсало більше грошей я почав нервувати, Петро сказав куди і чому списання було здійснено. Петро, Микита, Микола дякую Вам за стійкість, розуміння та знання вашої справи. Якщо банк то тільки
«А-БАНК »