Жахлива підтримка банку та надокучливі дзвінки щомісяця

Проблема решена
Артем Голодняк
Мені почали надходити дзвінки кожного місяця про внесення платежу по кредитному ліміту, хоча я вносив завжди все вчасно і продовжую вносити, я звернувся до підтримки банку, з проханням відключити ці дзвінки, тому що в мене є додаток і я там бачу, коли мені треба вносити платіж. Оператор Яна не вникала у моє питання, не намагався допомогти, коли я попросив вимкнути дзвінки від банку про внесення платежів, оператор повідомив, що вимкне дзвінки, після того, як я переуточнив, чи вимкнені тепер ці дзвінки, мені було повідомлено, що вимкнено рекламні дзвінки, хоча жодного питання за рекламні дзвінки я не задавав, питання було у дзвінках про платежі. Консультація, яка мала зайняти 3 хв, в результаті зайняла 30 хв, забрала мій час і ВЗАГАЛІ не вирішила моє питання
абанк
Вітаємо!

Щиро перепрошуємо за неприємні враження. Наші дзвінки здійснюються з метою нагадування про платежі, щоб завчасно допомогти уникнути наслідків прострочення.

Повідомляємо, що Ваше питання вирішено, а детальну інформацію відправлено Вам в месенджер.

Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими!

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке

Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / Жахлива підтримка банку та надокучливі дзвінки щомісяця