А-Банк просто знищив мої нерви. Я вже третю добу перебуваю на межі нервового зриву, не можу спати й жити через їхнє повне свавілля.
Я проводив звичайні, стандартні перекази між картками. Усі кошти чисті, я нікого не обманював.

Коли банк заблокував рахунок, я не ховався — я чесно бодався з їхніми аналітиками, намагався все пояснити й надати інформацію. Але після кількох днів цього безглуздого тиску я просто емоційно втомився. Я вигорів і сам написав їм, що хочу закрити рахунки та розірвати з ними будь-які відносини, бо такий «сервіс» мені не потрібен.

І що зробив банк? Замість того, щоб нормально розійтися, вони вирішили мене добити. Проігнорували мою ініціативу і прислали папірець, що це ВОНИ виганяють мене за статтею про фінмоніторинг через «високий ризик».

Ви без жодного суду чи доказу фактично звинуватили мене у криміналі та шахрайстві, просто змішавши з брудом на рівному місці! Це пряма образа моєї честі та гідності. Мало того, тепер вони повністю заблокували мені доступ до живої підтримки: і в чаті, і на гарячій лінії мене просто перемкнули на роботів.

Живі оператори не відповідають, боти крутять одну й ту саму фразу по колу. До супорту достукатися неможливо, мене просто відрізали від банку. У тому ж monobank я роблю такі самі перекази, і там поважають людей. А тут — абсолютне дно.

Людям раджу: тримайтеся від А-Банку якомога далі, якщо вам дороге ваше здоров’я!!!
абанк
Добрий день! Дякуємо за прийнятий дзвінок. Нам щиро прикро, що дана ситуація призвела до отримання саме таких емоцій.

Хочемо пояснити: як фінансова установа ми зобов’язані аналізувати фінансові операції відповідно до вимог законодавства. Розуміємо, що подібні процедури можуть викликати незручності, проте банк діє виключно у правовому полі.

Надані Вами документи були проаналізовані, проте дещо дійсно спрацювало не так. Ми вже виправили це та наразі питання є успішно вирішеним. Впевнені, нам вдасться продовжити плідну співпрацю та змінити Вашу думку на краще.

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке

Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / А-Банк без жодного доказу обізвав мене шахраєм, заблокував ботами й третю добу доводить до нервового зриву!