10 років лояльності в обмін на «розправу» за чесні відгуки.

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Vladimir26K
Хочу поділитися підсумком свого 10-річного обслуговування в А-Банку. Раніше я читав про блокування рахунків іншим клієнтам і завжди вважав, що для цього мають бути вагомі причини. Поки не зіткнувся з цим особисто.
​Банк повністю обмежив моє обслуговування, назвавши рішення остаточним. Причина? Ні, це не P2P, не крипта і не підозрілі операції. Офіційна відповідь банку: «некоректна комунікація та прояв неповаги». Посилаються на пункт 5.6 Умов, який дозволяє розривати відносини за ненормативну лексику.
​Проблема лише в тому, що я ніколи не вживав нецензурних слів у спілкуванні з банком. Моя «провина» лише в тому, що раніше я залишав публічні відгуки про проблеми з кредитуванням та кешбеком, а нещодавно вирішив розірвати свій депозит і закрити рахунки. Складається враження, що це своєрідна «помста» за те, що я відкрито висвітлював недоліки сервісу та забрав кошти.
​Банк, який не цінує багаторічні відносини й боїться чесного фідбеку, не заслуговує на довіру. Раджу оминати А-Банк стороною.

SergeyNina
SergeyNina
4 мая 2026, 21:00
Да. Все верно. Если делаешь критику даже обоснованную получаешь вот такой результат. Другой банк Монобанк тоже самое сделал с клиентами что жаловались регулятору на демонтаж или ребрендинг терминалов других участников рынка под монобанк из-за чего у меня в части Полтавской области были демонтированы многие терминалы сити 24 и изи пей, а также практически все терминалы пополнения местных платежных операторов.
После того как остались только моно они стали убыточными и многие из них были демонтированы.
Кто не понимает о чем речь посмотрите карту терминалов в Полтавской области. Более года назад терминал для пополнения карты любого банка был практически в любом сельском магазине около дороги теперь их нет или только моно остались иногда.
Кстати А банк смог наладить работу своего терминала для пополнения карт в маркетопт за что огромное спасибо.
Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
4 мая 2026, 21:07
А что ты хотел от гнилого яблока
Nebanki
Nebanki
4 мая 2026, 22:51
Совершенно точно. Суркисня

Курс валют в абанке

EUR 51.2 52

Курс валют в абанке

EUR 51.2 52
Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / 10 років лояльності в обмін на «розправу» за чесні відгуки.