Банк ***
- natashaGra
- 20 апреля 2026, 12:12
Увы у этого банка процветает накрутка своего же рейтинга. В реальности вы сами убедились , что сервис оооочень далек от идеала.Администрация сайта займитесь наконец неправомерной накруткой рейтинга этого банка на своем же сайте. Если сами не можете справится есть таже киберполиция и др органы
- Vitaly Nesmachnuy
- 20 апреля 2026, 19:28
Дуже дивна відповідь від не поважного банку. Цєй банк єдиний фізичний банк на Україні, який не випускає карточки с ініціалами, і є єдиним банком крім приватбанка (який випускає іменні картки) який при цьому робить двойну верифікацію С ФОТО фіксацією обличчя С документами в відєодзвінку, повторю для віртуальних карток без ініціалів. Головне-рейтинги дуже файні звідкіля? Чому блокуються звичайні операції з маркетплейсів при покупці звичайних товарів? Технічний відділ банку-це профанація, і ждати три дні на відповідь при экстренних сітуаціях, це жах! Люди я Вам раджу не користуйтесь цим банком, бережіть себе і свої нерви.
Курс валют в абанке
Безпека коштів клієнтів є нашим пріоритетом, тому в окремих випадках система може обмежувати операції, які виглядають нетипово. Розуміємо, що це може спричиняти незручності, і працюємо над покращенням сервісу.
Зазначимо, у банку доступні як віртуальні, так і пластикові картки. Віртуальна картка має той самий функціонал і відрізняється лише відсутністю пластику. Випуск карток з фото наразі недоступний, проте можемо запропонувати преміальну картку.
Ми діємо в межах чинного законодавства та вимог безпеки. Будемо раді розібратись у ситуації детальніше, очікуємо на Вашу відповідь у приватні повідомлення.