Скарга про надання недостовірної інформації та відмова виправляти помилку

У жовтні 2025 року була оформлена картка дія для зарахування базової державної допомоги. У січні 2026 року у банку по їх словам від їхнього співробітника у них виникли технічні проблеми і тому для отримання коштів мені необхідно відкрити в них нову картку жовта і надалі всі зарахування будуть надходити на неї, а не на карту дія. У лютому місяці 2026 року виявилося що ця інформація була брехнею, банк зробив переказ коштів і не попередив, що надалі такі перекази будуть неможливі, тому у березні банк відмовив у переказі коштів та виправлення своїх помилок які призвели до принесення матеріальної шкоди моїй родині та моєму психічному стану під час війни. Прошу Мінфін розібратися з даним правопорушником, а громадянам нашої країни ніколи не співпрацювати з брехливим абанком!
абанк

Нам прикро, що дана ситуація призвела до отримання саме таких емоцій. Мусимо зауважити, дана виплата від Пенсійного фонду України надходить саме як базова соціальна допомога, згідно державної програми підтримки. За правилами виплати кошти можуть бути зараховані тільки на карту Дія. Дані правила були встановлені пізніше першого отриманого Вами зарахування.

Ми намагались проінформувати Вас про це 2026-02-12 та 2026-03-16, проте встановити зв'язок не вдалось.

Наразі було прийнято та індивідуального погоджено рішення про дебатування коштів. Після вирішення ми проінформуємо Вас додатково.

Valer11
Valer11
17 марта 2026, 9:08
Разбиратьсч не будут. А сейсас сюда набегит куча спамеров и будут делать из вас ид@@та. Мне в моей жалобе уже нака@@ли.

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке

Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / Скарга про надання недостовірної інформації та відмова виправляти помилку