Змінюють картку не попереджаючи про це!

Сьогодні намагаюсь розрахуватись своєю карткою в аптеці, гроші на картці є, хоч і кредитні, але ліміт більше ніж перекриває суму покупки і тричі відмова!!! Виявляється, що ці неадеквати без мого відома вирішили змінити мені картку, тобто в додатку в мене вже зовсім інша картка зовсім іншої платіжної системи! Згоди на перевипуск карти я не надавав! Та що там згоди… вони навіть не спромоглися про це повідомити, вперше стикаюся з таким неподобством, довіри до банку немає більше, закриваю рахунки, більше жодної копіїки через вас моєї не пройде! І іншим не ражду користатися такими«перевагами"!
абанк
Добрий день! Нам прикро, що дана ситуація призвела до отримання саме таких емоцій.

Банк дійсно переходить на карти платіжної системи Visa. Це стратегічне рішення, яке стало можливим завдяки партнерству з Visa, що запропонувала вигідні умови для нашої роботи.

Усім клієнтам, які користувалися картами Mastercard, ми надіслали повідомлення про перевипуск карт у застосунку àbank24. Ми хочемо детальніше розглянути вашу ситуацію, тому звернулися до вас в особисті повідомлення. Будь ласка, дайте відповідь банку, щоб ми могли все перевірити та відповісти на ваші запитання. Дякуємо!

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке

Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / Змінюють картку не попереджаючи про це!