Через помилку оператора я втратила 14000грн
Получила 14000грн на карту Абанку за продаж своїх криптоактивів.На слідуючий день карту заблокували.При розмові з оператором мені надали інформацію що на платіж надійшла скарга і потрібно повернути ці кошти.Я категорично ВІДМОВИЛАСЬ повертати кошти і запевнила оператора шо незаймаюсь нічим незаконним і можу надати всі докази по криптоугоді(скріншоти ордеру, квитанції)Після чого я зайшла в чат телеграм щоб загрузити всі підтвердження походження коштів і побачила повідомлення що ніяких доказів непотрібно, лише потрібно заповнити заяву, бо банк рішив розірвати зі мною ділові відносини.Оператор в чаті запевнив що після заповнення заяви всі кошти з мого балансу виведуть на інший рахунок.На слідуючий день я отримала лише мізерну частину з свого балансу на реквізити іншого банку.Пішла розбиратись в відділення.Дослідивши мій обліковий запис працівник банку повідомив що тих 14000 було повернуто заявнику скарги, так як стоїть примітка ніби я погодилась повернути ці кошти.Дальше ми з працівником банку разом слухали запис телефонної розмови з оператором на якому чітко чути, що я недаю дозвіл на повернення коштів.Спеціалісти банку також це підтвердили що дозволу на повернення коштів небуло, мабуть оператор який зімною говорив щось наплутав.Про те повернути кошти мені ніхто нехоче, всі розводять руками і скидають вину на оператора який допустив помилку.На данний момент написана скарга в відділенні на самого оператора який віддав кошти без мого дозволу чим порушив багато законів і правил, а також написана скарга на сайті НБУ з прикріпленням всіх скріншотів переписки з підтримкою в чаті, скріншоти ордеру з біржі, квитанції по транзакціях.Я розумію що всі ми люди і кожен може помилитися, десь нетак почути, десь не ту кнопку нажати, але шановні працівники банку якщо ви допускаєте такі помилки то майте сміливість визнати їх і виправити ситуацію, бо 14000 для звичайної людини є не маленькою сумою. Можливо хтось стикався з таким, дайте пораду і оцінку данній ситуації.
Курс валют в абанке