Дружня порада клієнтам: перевірте працездатність своїх карток Mastercard
- Недорого Отзывы
- 26 января 2026, 17:22
Об этом они говорили и не раз и присылали уведомление в приложение. Это невнимательность
Повідомлень не було — я маю скриншоти історії пуш-сповіщень та чату, де служба підтримки вже визнала відсутність попереднього інформування. Більше того, згідно зі ст. 52 Закону «Про платіжні послуги», банк має не просто «щось десь написати», а належним чином повідомити клієнта за 30 днів до зміни істотних умов договору. Визнання провини банком зафіксовано в заявці.
- natashaGra
- 28 января 2026, 10:06
Вообще такая ситуация «коронный«номер абанка. На этом сайте полно отзывов что не было предупреждений и уведомлений от банка. Но наверное пока клиенты в нбу со скринами не начнут до банка не дойдет
Курс валют в абанке
Друзі, обов’язково перевірте свої гаманці та мобільний додаток. Я зіткнувся з тим, що мої три картки Mastercard були автоматично замінені на Visa без попереднього сповіщення. Така ж ситуація і у моїх знайомих. Це призвело до того, що фізичний пластик Mastercard просто перестав працювати в терміналах та банкоматах. Також зверніть увагу на свої реквізити — через їх зміну можуть «злетіти» важливі підписки (наприклад, Apple, Google, MEGOGO або інші сервіси), як це сталося у мене.
Є обґрунтована підозра, що банк такими діями порушує ст. 52 Закону «Про платіжні послуги», яка зобов’язує повідомляти клієнта про подібні зміни не пізніше ніж за 30 календарних днів. Я хочу попередити, щоб ніхто не потрапив у незручну ситуацію на касі магазину чи за кордоном, залишившись без доступу до коштів. Оскільки така ситуація, ймовірно, має масовий характер, я готую листи до Національного банку України, а також до представництв Mastercard та Visa.
Сподіваюся, ця інформація допоможе вам уникнути неприємних сюрпризів. Будьте уважні до своїх рахунків!
Банк дійсно переходить на карти платіжної системи Visa. Це стратегічне рішення, яке стало можливим завдяки партнерству з Visa, що запропонувала вигідні умови для нашої роботи.
Усім клієнтам, які користувалися картами Mastercard, ми надіслали повідомлення про перевипуск карт у застосунку àbank24. Ми хочемо детальніше розглянути вашу ситуацію, тому звернулися до вас в особисті повідомлення. Будь ласка, дайте відповідь банку, щоб ми могли все перевірити та відповісти на ваші запитання. Дякуємо!