Не користуйтесь карткою «Вигода» вiд «А-Банк»

Проблема решена
Just Rock 1 января 2026, 10:36
Оформив в ЕпіЦентрі оптове замовлення. За раніше домовленістю я завжди сплачую повну суму (без знижки). Після чого оператор коригує ціну, а потім скасовує стару транзакцію та проводити нову транзакцію (з знижокою). Різницю повертають на карту, так було завжди.
Моя проблема полягає в тому, що «А-Банк» вирішив склеїти дві різні транзакції (стара/нова сума), яка раніше була у холдингу.
У результаті однієї транзакції відразу дві суми (стара і нова). Завдяки такій транзакції я тепер не можу отримати розстрочку за картою «Вигода», тому що при оформленні сума береться зі старої транзакції (без знижки).

Звернувся на підтримку А-Банк, щоб вирішити цю проблему. У свою чергу оператор зафіксував помилку з їхнього боку та обіцяли вирішити протягом доби. Після пішли сніданки, і ніхто нічого не може вдіяти. Незабаром у транзакції вийде термін (03.01.2026), тому що оформити розстрочку по карті можна протягом 14 днів.
Вчора (31.12.2025) мені зателефонував співробітник банку і я просто був у шоці від пропозиції, а саме «Термін вирішення вашої проблеми нам поки невідомий і ми пропонуємо скористатися нашою розстрочкою від банку. Трохи переплатіть». Я порахував скільки це «трохи» і вийшло майже 3000 грн. переплата, коли я міг отримати безкоштовну розстрочку по карті «Вигода».

Вкрай не рекомендую мати справу з цим банком якщо вам дорогі ваші нерви та гроші! Підтримка просто 0!
абанк
Підтримка àбанку 1 января 2026, 17:44
Добрий день!

Ми щиро перепрошуємо за цей інцидент. Ситуація з відображенням транзакцій справді була нестандартною, і нам знадобилося більше часу на її виправлення, ніж ми обіцяли.

Хочемо також уточнити щодо запропонованого раніше альтернативного варіанту: наш експерт прагнув якнайшвидше знайти рішення, щоб Ви встигли скористатися розстрочкою. Ця пропозиція також не передбачала переплат. Єдина відмінність полягала б лише в розмірі обов'язкового щомісячного платежу.

Наразі питання повністю врегульовано: дані по транзакціях оновлено, і вони відображаються коректно. Тепер Ви можете скористатися перевагами картки «Вигода» та оформити розстрочку саме на ту суму, на яку розраховували.

Завжди готові підтримати та будемо вдячні за продовження нашої співпраці!
Полезный комментарий

USD 43 43.7

Курс валют в абанке

EUR 50.1 51
USD 43 43.7
Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / Не користуйтесь карткою «Вигода» вiд «А-Банк»