Самий чудовий банк на світі
Здійснив оплату оплата за квитанцію мені не приймалася два рази бо карта була не активна я попросила дівчатам відразу допомогли мені дуже приємно що кошти, а банк мені всі повернув навіть не питаючись мене на що вони саме чудовий банк на світі всі би були такі компетентні і ввічливі працівники цього банку настільки лояльні і адекватний до клієнтів я ще такого не зустрічала для них клієнт на першому місці неймовірного приємні враження від цього банку користуйтеся всім і завжди люблю вас а-банк
Підтримка àбанку
23 декабря 2025, 8:54
Дякуємо за підтримку! Нам важливо, щоб кожне питання вирішувалось швидко й комфортно для клієнта💛
- Ірина Белова
- 23 декабря 2025, 1:57
Раджу всім будь ласка користуйтеся цим банком самий приємний банк на світі
- Ірина Белова
- 23 декабря 2025, 1:57
Відгук кредитний ліміт мені підвищить на тиждень було б дуже вдячна
Какой сказочный банк. Пишкт Ирина сотрудница банка, думает что её оставят при закрытии отделения))
Сначало от мужского имени пишет, а выясняется, что имя Ирина)) Не верьте этому недобанку. В 26 году он уйдёт с рынка, Закрывает счета сейчас клиентов и с них берут 30% за перевод средств в др. банк.
Курс валют в абанке