Помилковий переказ і блокування всіх рахунків
Переказав кошти з своєї карти на карту рідних, як я думав години три, чотири поко не перевірив куди я зробив переказ. Після якого в мене ще й рахунки заблокували. Але я не думаючи про наслідки зразу як побачив що сталось написав у підтримку АБанку. І команда з підтримки клієнтів одразу почала мені допомагати виправити ситуацію.Я навіть не зрозумів толком що наробив як підтримка АБанку мені все виправили не пройшло навіть 30 хв як мені сповістили що вже все виправили. Я дуже задоволений роботою цієї команди. Всім рекомендую АБанк. Я радий що все обійшлося без втрат, і за те що мені так швидко і професійно надали допомогу в неробочий час, а майже в 23:00. Нехай в цієї команди справи йдуть тільки в гору. Дякую Вам велике за допомогу.
Підтримка àбанку
16 декабря 2025, 8:46
Дякуємо за довіру та рекомендацію 💚
- natashaGra
- 16 декабря 2025, 12:20
Это наверное одна из самых больших сказок на этом сайте. Никогда абанк быстро блокировку не снимал. Как правило деньги блокируются с целью отнятия 30 процентов у клиента и со службой поддержки не соединяют. И у вас была блокировка и все равно 5 звезд. Это обьективность такая или отзыв с подачи банка написан? Администрация сайта забаньте наконец этот банк в рейтингах, надоело эти сказки читать
Курс валют в абанке
| EUR | 49.3 | 50 |