Найпрекрасніший банк в країні ♥️

Владислав Станенко 2 сентября 2025, 12:28
Отделение по адресу: Киев, пр-т Берестейский, 39
Користуюся років 5. Жодних нарікань. Вчора сталася «пригода», купив товар (завжди оплачую товари одразу, перш ніж мені їх відправлять) і наткнувся на шахраїв, які продають одну техніку, в відправляють підробку (часто биту). Менеджер Михайло моментально відреагував, оформив «шахрайство», картку отримувача було заблоковано та через пів дня, я вже отримав свої кошти назад. Дуже Вам дякую ♥️. Сподіваюся, завдяки моїй заяві в кіберполіцію України, шахраї понесуть відповідальність (на сайті База шахраїв України виявилося, що я не єдиний «мамонт»). Бажаю процвітання банку, високих зарплат адміністрації та мирного неба над головою! 🇺🇦
абанк
Підтримка àбанку 2 сентября 2025, 13:00
Дякуємо за відгук!

Раді, що змогли оперативно допомогти. Бажаємо тільки приємних покупок🌟
Минфин
Ответ администратора
4 сентября 2025, 10:16
Відгук зараховано (на 04.09.2025).
Користувач надав докази за запитом адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку

2 сентября 2025, 13:59
Интересно, чьи ж деньги вы получили назад? Про полицию ровно 0 слов, на каком основании банк тогда перевёл деньги? Банк благотворительностью не занимается, значит вы слегка не правду пишите. Вопрос только с какой целью данный опус написан. Прошу администрацию сайта принять меры и возможно обратиться в др органы, так как кол-во таких отзывов на сайте не уменьшается и несёт угрозы для других пользователей сайта
4 сентября 2025, 10:53
Гроші отримав відправлені мною. Через те, що банк працює круглодобово, а менеджери працюють до 19-ї, банк зміг заблокувати отримувача та повернути мої гроші запитом до Монобанку отримувача. Всі останні докази подачі заяви до кіберполіції, представлені адміністрації Мінфіну та Поліцейському Святошинського району м. Києва Роману.
SergeyNina
SergeyNina
3 сентября 2025, 5:43
Зачем придумывать эту дичь?.. Автоматический возврат денег на протяжении 24 часов возможен только в случае отсутствия товара или закрытия заказа.
Олх и пром забит поддельным электроинструментом Макита, бош, девольт и дешёвыми ноунейм смартфонами с видом как у топового смартфона это продолжается более 10 лет и всем все равно на продажу этого барахла, у некоторых даже оплата частями есть.
Неоднократные жалобы на таких продавцов были без результата.
Заказывают самый дешман, но красиво выглядящий и люди берут.
Киберполиция дала однозначный ответ что должен обращаться с жалобой на продажу подделки не покупатель а производитель оригинальной продукции.
4 сентября 2025, 10:51
Автоматично гроші повернулися через те, що менеджери не встигли посеред ночі відмити гроші. Завдяки круглодобовій роботі банку, ми змогли заблокувати картку посеред ночі.
3 сентября 2025, 6:31
Эта дичь как кто-то считает в банке поможет банку рейтинг накрутить например.как банк с такими отзывами вообще не лопнул странно
4 сентября 2025, 10:23
Для всіх коментаторів. Сайт називається televida.online. Купував телевізор за 7399 грн. Можете прочитати відгуки про сайт за посиланням База шахраїв України. https://marker.org.ua/ru/base/blogger/zzt-1992. Всю іншу доказову інформацію представив модерації Мінфіну.
4 сентября 2025, 12:34
Не думаю , что менеджеры работают до 19 это первое, график работы отделений 17.30−18, ну полчаса собраться и закрыть отделение.второое, без достаточных оснований, а не скринов, без суд решения все это уже правонарушение, а не помощь банка в мошенничестве у клиента. Есть статьи уголовного кодекса , которые некоторые действия запрещают банку делать иначе последствия. Деньги сейчас за исключением очень редких единичных банков переводятся в минуту безвозвратно, ни какого возврата ни один менеджер не делает
5 сентября 2025, 8:08
В самому повідомленні про скидання грошей магазину, було вказано «після сплати за товар, пришліть скрін, або подзвоніть, і що менеджери працюють 9−19. Я відправив гроші в 17:14, але на акаунт магазину ніхто не переходив і не читав повідомлення. А о 21-й годині я знайшов інформацію на офіційному сайті Сяомі, що такого телевізору 34» і 4к роздільна здатність екрану, ніколи не існувало, тому почав шукати відгуки і наткнувся на сайт База шахраїв України (Чорний список магазинів) з саме цим сайтом. Написав банку з проблемою і вони її вирішили та попросили дати відгук на сайті Мінфіну. На ранок сам «менеджер» написав, що моніторить месенджери тільки до 17-ї але вчора він був онлайн о 18:48, лол. Мені просто пощастило, що він не встиг вивести мої гроші на інші картки.

Курс валют в абанке

USD 42 42.6

Курс валют в абанке

USD 42 42.6
Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / Найпрекрасніший банк в країні ♥️