А-Банк вимагає 30% «комісії» за повернення моїх коштів це шок!
Надо Всем жаловаться на банк в НБУ и потом в суд. Такие банки надо отправлять в ликвидацию.
- radioragal
- 28 июля 2025, 14:26
Это потому что в банки посадили титушек, которые решили что законно отжимать по 20−30% пишите как можно больше жалоб в нбу и отзывов в соцсетях, записывайте аудио и видео в тикток, ютуб, фейсбук и скидывайте ссылки в поддержку
- 28 июля 2025, 20:58
1. Просили квитанції переказів на мою карту, я скинув.
2. Просили довідку про доходи, я скинув pdf своєї зарпалати. (зарплата 50000+ грн), зарахувань на мою карту 30000+ грн.
3. Після всіх провірок, отримав листа, що банк розриває зі мною договір.
І тепер щоб зняти свої гроші 18000 грн, я маю 5400 грн заплатити комісії і отримати 12600 грн ?
3. Після всіх провірок, отримав листа, що банк розриває зі мною договір.
- 1financier
- 29 июля 2025, 18:08
А що за поповнення були на Вашу картку? Від інших осіб?
- 29 июля 2025, 21:35
Так. Перекази від інших осіб.
- natashaGra
- 29 июля 2025, 9:01
Такое еще есть в пивденном и альянсбанке (в нем меньше процент). Здесь был случай, когда после огласки в соцсетях и видео на ютуб банк не захотел потом 30 процентов. Разговоры по телефону с банком лучше записывать, работники обязаны представляться в любом случае и обращайтесь к юристу или адвокату
- 29 июля 2025, 10:26
Вчора написав відгук.
Сьогодні отримав повідомлення на пошту:
Банком прийнято рішення про відмову в обслуговуванні та подальшій співпраці з вами. Банк змушений розірвати договір.
Пишу оператору.
Питаю чи з -30% чи ні.
Відповідь: Банком було прийнято рішення розірвати з Вами ділові відносини.
Для закриття рахунків та отримання залишку коштів Вам необхідно звернутися до найближчого відділення АБанку.
Пишу, що немає можливості підійти у відділення, чи буде комісія 30% і чому у коментарі банку на мінфіні пише, що я не надав вичерпної відповіді.
Відповідь отримую на всі запитання:
Банком було прийнято рішення розірвати з Вами ділові відносини.
- natashaGra
- 29 июля 2025, 13:12
Сохраняйте скрины переписок с этим банком -и обращайтесь к юристу
- 29 июля 2025, 21:40
Сьогодні отримав смс від банку:
Банком було прийнято рішення розірвати з Вами ділові відносини.
Карту розблокували.
Перевів всі кошти без % через додаток abank24.
Рахунок буде закрито.
Ось такий у мене досвід.
Дякую всім за підтримку.
- Ответ банка
- Підтримка àбанку
- 1 августа 2025, 16:50
Добрий день! Наразі Ваше питання вирішене.
Курс валют в абанке
Звертався на гарячу лінію відповіді нечіткі, все зводиться до «така внутрішня політика». Це виглядає як вимагання грошей.
Жоден інший банк в Україні такого не робить.
Я вважаю це порушенням прав клієнтів та банківського законодавства.
Буду звертатися в НБУ зі скаргою. Всім раджу бути обережними.
Хочемо зауважити, що на підставі Умов та правил, з якими клієнт погоджується при відкритті рахунку, деякі платежі дійсно можуть вимагати додаткової перевірки. Детальні вимоги щодо можливого блокування та етапів перевірки зазначені за цим посланням у пункті 3.3.25.:
В результаті даного аналізу банком було запитано інформацію, на яку так і не було отримано вичерпної відповіді. В разі її відсутності банк вимушений прийняти рішення про завершення ділових відносин