Банк привласнює кошти клієнтів

Проблема решена
IgorChirko 16 июля 2025, 20:20
Кілька днів тому отримав повідомлення про блокування картки та запит на джерело походження коштів начебто через підозрілі транзакції. З усіх транзакцій були тільки оплати реклами реклами на фейсбук. Оборот по картці складав щось близько 17000 гривень. Після цього спробував звернутися до оператора у чат телеграм, але банк вперто відмовляється комунікувати зі мною. Просто бот пише стандартні відписки. Все що я хочу зараз — це закрити рахунок у цьому банку, який вважає що у 2025 році 17000 гривень — це гроші, на які громадянин не має права без підтверджених доходів. Окей, якщо у вас є якісь питання по відмиванню коштів (ви ж на цей закон посилались у повідомленні про блокування картки) — зверніться до поліції, а як ні, то закрийте мені рахунок і поверніть мої кошти.
Радити змінити підхід до комунікації з клієнтами не буду, бо навряд чи банку цікава думка його клієнтів.
абанк
17 июля 2025, 12:11

Як фінансова установа, ми зобов'язані дотримуватись вимог чинного законодавства, зокрема норм фінансового моніторингу. Банк має право тимчасово обмежувати окремі операції та запитувати документи, що підтверджують джерело походження коштів.

Ми детально розглянули вашу ситуацію та вже внесли відповідні зміни до внутрішніх процесів. Стандартне користування рахунками відновлено. Ви можете користуватися ними у звичному режимі.

Дякуємо за конструктивний зворотний зв'язок. Подібні відгуки допомагають нам покращувати сервіс.

natashaGra
natashaGra
17 июля 2025, 8:11
Ещё один пример злоупотребления всякими статьями меморандумов и законов.абанк вообще имеет другую деятельность кроме блокировки счетов клиентам и накрутки рейтинга на этом сайте??? Впечатление что нет

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке

Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / Банк привласнює кошти клієнтів