Шахрайство зі сторони банку

Проблема решена
irinarex 11 июля 2025, 13:52
Вітаю.
За пропозицією співробітнику банку (мені телефонували у червні і розповідали як це легко і просто отримати кредит і, що можна без комісії переказувати ці кошти на інші картки) сьогодні мною було взято кредит готівкою на суму 40 000 грн

При спробі переказати 30000 грн на свою іншу картку мені спочатку заблокували рахунок, а після відеодзвінка розблокували, але наклали обмеження на переказ і зняття коштів.
Я розраховувала на ці кошти, вже за 3 дні я їду в поїздку, де вони мені будуть потрібні. Маю телефон Poco X2 і на ньому немає функції NFC. Тобто фактично ніяк отриманими коштами я користатись не можу. Але відсотки в той самий час банк продовжує справно нараховувати. Тобто це фактично шахрайство зі сторони банку: запропонувати кредит — нарахувати його — і обмежити використання.
Я є клієнтом банку вже 2 роки, але після цього випадку абанк став просто дном у моїх очах.
абанк
Підтримка àбанку 11 июля 2025, 14:34
Добрий день! Дякуємо за прийнятий дзвінок!

Розуміємо що додаткове підтвердження операції може спричинити деякі незручності. Ми завжди намагаємось зробити наш сервіс максимально комфорним та зручним для користування. Якщо ми виявляємо операцію, яка відрізняється від звичних для Вас транзакцій, ми можемо ініціювати додаткове підтвердження для захисту Ваших фінансів. Це допомагає запобігти можливим шахрайським діям і гарантує, що тільки Ви маєте доступ до своїх коштів. У цьому випадку додаткове підтвердження створено лише для того, щоб зберегти Ваші кошти в безпеці, якщо Ваша картка або Ваш фінансовий номер телефону будуть втрачені (вкрадені).

Ваше питання було успішно вирішено. Вибачте за можливі незручності і дякуємо за ваше розуміння!

natashaGra
natashaGra
12 июля 2025, 15:45
Вот именно такого давно не было. Похоже у банка дела совсем плохи,если таким методом работает. Проблему этот банк ни тогда, ни сейчас решать не будет (ответ классический копипаст). По возможности ищите другой банк

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке

Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / Шахрайство зі сторони банку