Заблокировали карту и не выходят на связь

Проблема решена
AlexandroGr96 26 июня 2025, 11:56
Ужасное обслуживание, сегодня после вывода средств с казино лицинзионного заблокировали средства и потребовали джерело доходов, предоставил все чеки в формате PDF с сайта казино о выплатах мне, других операций по картам нет, только переводы копеечные от супруги. В итоге отказ «недостаточно» информации. Требует ок-5 ок -7 которые я физически получить не могу так как нигде никогда не был трудоустроен оффициально, ни дия не дает эти справки ни портал пенсионого фонда. В итоге просто забрали 2500 и заблокировали, чат поддержки игнорирует и отправялет заготовочки от бота о том что средства заблокированы.
абанк
Підтримка àбанку 26 июня 2025, 16:03

Банки зобов’язані здійснювати аналіз фінансових операцій клієнтів відповідно до вимог чинного законодавства України.

Кошти з Вашого рахунку не списуються. Тимчасово призупинено зарахування на картку до завершення перевірки. Повідомляємо, що надана Вами інформація про виграш не може вважатися підтвердженим джерелом регулярного доходу.
Для підтвердження фінансових можливостей вкладати кошти для гри в казино можуть бути надані:
— довідка про доходи (наприклад, форма ОК-5 або ОК-7),
— податкова декларація або інші документи, що підтверджують джерело доходу.

Враховуючи результати проведеної перевірки, банком було прийнято рішення про припинення ділових відносин. Очікуємо від Вас запитувані документи для завершення процедури розірвання відносин і перерахунку залишку коштів.

AlexandroGr96
AlexandroGr96
26 июня 2025, 16:19
Я вам надавал квитанції надходження коштів від дружини ,та свідодство про шлюб,але ви ще запросили довідки про доходи дружини , що на справді дуже цікаво,а потом ви ще запросите довідки доходів тих людей хто ії кошти пересилає ? І так поколу ? Так надійшло повідомлення про розрив відносин,вже заповнив заявку та надійслав Вам.
SergeyNina
SergeyNina
26 июня 2025, 23:02
Cмотрите. Цель финансового мониторинга заставить вас работать официально и не уклониться от уплаты налогов.
В СССР был закон о тунеядстве, это его новый вариант заставить людей платить налоги.
Все.
Підтримка àбанку
Підтримка àбанку
27 июня 2025, 18:16
Добрий день! Наразі Ваше питання вирішене.

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке

Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / Заблокировали карту и не выходят на связь