Перекази на картку іншого банку тимчасово призупинено фінансовим моніторингом
- natashaGra
- 12 июня 2025, 5:37
Интересно и тут банк тоже наживется с п. 3.3.25? Это те самые 30 процентов непонятно за что от всех денег клиента на счетах. Может после того как здесь написали банк выйдет на связь
Курс валют в абанке
Я пишу на вайбер оператору, а бот тільки і спамить «Надайте документі в телеграм» і т.д
У мене ніяких документів немає!!! І я живу на окупованій території України і ці кошти мені скидували просто як допомогу від інших людей, яких я знаю! Ніякі не покупки, не продажи, а просто допомога, подарунок.
Я написала в чат що даже згодна розірвати договір, але далі знову спам. Жива людина зі мною не зв’язується. Допоможіть мені!
Мій номер фінансовий +380945022756
Як фінансова установа, ми зобов'язані дотримуватися чинного законодавства, в тому числі в питанні аналізу фінансових операцій. Проведення такого моніторингу в банку має ризик-орієнтований підхід, а ліміт розраховується індивідуально. Зауважимо, що можливість проведення P2P операцій дійсно є обмеженою до завершення проведення перевірки
Для розв'язання питання з фінансового моніторингу та передачі запитаної банком інформації радимо використовувати https://t.me/abank_docs_bot. Наразі нами не було отримано запитаних уточнень
Ми відправили Вам особисте повідомлення в прив'язаний месенджер. Просимо відповісти на нього та надати запитану інформацію