Була у захваті зараз просто розчарована

Julka26 30 мая 2025, 9:45
Отделение по адресу: Днепр, ул. Шевченка, 59
Маю карту банка для отримання заробітної плати, як і всюди при відкриванні карти банка відкрили ще купу, потрібно не потрібно питання інше!!! Але мені був надано ліміт на оплату частинами ,і от за місяць я вирушую використати за призначення кошти,і беру оплату частинами на 5 місяців) в цей же день закриваю більше половини суми ну отак вийшло,і яке було моє здивування коли ліміт просто забрали в 0…це як? з яких пір дострокове майже погашення це не позитивний фактор,і що це таке не надіслали навіть пуш!!! п. 3.3.2 УіП (https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/main/view-content-340/?lang=uk): «Банк У будь-який момент змінити розмір Кредитного ліміту в будь-яку сторону без попереднього повідомлення Клієнта Так так але у банка клієнтоорієнтовності 0 ну знізьте, сумму зробіть менше але в 0)це ну для мене дикувато! вашим банком користуватись немає жодного бажання більше…
абанк
Підтримка àбанку 30 мая 2025, 15:27

Перепрошуємо за ситуацію та негативні емоції, які вона викликала. Сталася технічна помилка, над усуненням якої ми вже працюємо. Ліміт буде відновлено вже завтра.

Розуміємо Ваше здивування і дякуємо, що поділилися деталями — це допоможе нам покращити сервіс. Завжди відкриті до зворотного зв'язку і прагнемо бути справді зручними для своїх клієнтів.

Julka26
Julka26
30 мая 2025, 9:55
Закрию оплату частину коштів що залишились достроково і більше вашим банком окрім як отримувати зп користуватись не буду…за клієнта не тримаєтесь зовсім,ну що ж ваше рішення
am1
am1
30 мая 2025, 10:04
Я б і зарплату в інший банк перевів.
natashaGra
natashaGra
30 мая 2025, 11:05
Не понятно как банк вообще существует при таком сервисе — чутьчто блокировка, разрыв отношений и минус 30 процентов. Это ж не единичные случаи. Это система

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке

Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / Була у захваті зараз просто розчарована