Банк жахливий
Мені цікаво для чого люди беруть кредит коли вони зразу його погашають? сенс тоді від того кредиту, якщо є власні гроші?
- SergeyNina
- 22 мая 2025, 2:23
1. Не срабатывает карта одного банка, плачу другой картой. Потом сразу погашаю.
2. Кешбек
2. Кешбек
- Olenailchenko
- 20 мая 2025, 12:41
Хто не писав що день в день. Погашаеттся в день авансу чи зп. Чому кредитка іншого банка бо є можливість отримати дохід на кешбеках, та інших плювках. Ніколи не розуміла людей, які можуть уйти у великий мінус по кредитках
- Olenailchenko
- 20 мая 2025, 14:13
Не актуально рахунки подала на блокування
- Ответ банка
- Підтримка àбанку
- 22 мая 2025, 10:03
Ми перевірили ситуацію і, на жаль, виявили помилку в процесі обробки — саме через це було знижено ліміт. Дуже прикро, що це призвело до Вашого рішення закрити рахунки.
Будемо раді, якщо знову зможемо співпрацювати. Все готові повернути й виправити. Якщо зміните рішення — завжди на зв’язку.
- natashaGra
- 22 мая 2025, 19:24
Лучше б нашли ошибку п. 3.3.25 про комиссию в 30 процентов и отменили вообще весь этот пункт
Курс валют в абанке
Рішення щодо ліміту кредитування по кожному продукту Банку приймається індивідуально для кожного клієнта з урахуванням багатьох факторів: кредитного навантаження, кредитної історії, рівня доходу, наявності депозитних рахунків тощо.
Ліміт кредитування постійно переглядається та може змінюватися з часом. Також, Ви можете подати заявку в налаштуваннях картки, після якої банк зможе надати відповідь протягом 5 хв. Впевнені, що нам вдасться змінити Вашу думку