Шахрайство з карткою

Makdolena 2 мая 2025, 16:15
Рік тому я написала заяву в кіберполіцію з приводу переводу власних коштів на картку шахраїв, які приховувалися під вскритим телеграмом мого рідного брата. Справу передали місцевій поліції м. Кривий Ріг. Намагалася написати заяву в Приват банк, але там у мене заяву не прийняли, хоча я є клієнтом цього банку дуже давно, а от А-банк заяву в мене прийняли, ще й вночі мене заспокоювали і пояснювали, що потрібно зробити та як діяти. В поліції мені звісно нічим не допомогли, спираючись на те, що прокурор не дуже хоче приймати заяви з шахрайством, бо повернути кошти нереально.
Пройшов рік,і мені подзвонили з А-банку. Консультант на ім'я Іван дозвонився мені на вайбер навіть. Заспокоїв, пояснив ситуацію,і вже вранці мені кошти зайшли на рахунок. Я щиро дякую цьому хлопцеві, тому що я думала, що це вже все. Дякую А-банку за те, що піклуєтесь не лише про своїх клієнтів, а про всіх людей. Буду вибирати надійні банки, і тепер тільки телефонувати та перевіряти чи дійсно то людина питає про борг. Завжди звертайтеся до банку та питайте, не соромтеся, консультацію. Дякую ще раз.
абанк
Дякуємо за Ваш відгук!

Нам дуже приємно знати, що змогли підтримати в непростій ситуації. Завжди поруч, якщо знадобиться допомога 💚

natashaGra
natashaGra
3 мая 2025, 15:03
Давно не было — банк теперь заменил собой полицию, прокуратуру и исполнительную службу, а это уже статьи ук. Очередная сказка скорее всего от работников банка. Может пора ограничить в рейтингах за неоднократные самоотзывы?

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке