Проблема кредитування
- 26 апреля 2025, 15:32
А лимит на карте есть? Есди да, то его можно изменить на рассрочку и оплату частями самостоятельно
- Andriy21705
- 26 апреля 2025, 15:33
Цього дуже мало, ліміт мінімальний
- 26 апреля 2025, 15:39
Тогда в другой банк либо можно попробовать подать заявку на увеличение лимита. Если одобрят, то сразу можно его в оплату частями. Даже без справок не хилый лимит дают, каким образом это работает не знаю
- Andriy21705
- 26 апреля 2025, 15:42
Інший банк не підходить, покупка в епіцентрі де більшість товарів в оплату частинами лише, а банку картою вигода. Заявки подавалися безуспішно, доступні звичайні методи і рекомендації виконані
- 26 апреля 2025, 16:20
Если что карта выгода — это именно продукт эпицентра, а банк её тупо рекламирует. И она привязана к кредитке. Sense банк так же привязывает Выгоду к кредитке. Можно там попробовать. Но там такой момент. У неактивных карт (через год неактивности) списывают 25 грн каждый месяц
Курс валют в абанке
Ми щиро вибачаємося за незручності, які виникли у вас у зв'язку зі зміною кредитного ліміту. Хочемо пояснити, що банк розраховує розмір ліміту індивідуально для кожного клієнта, і на його зміну можуть впливати різні фактори — це кредитне навантаження, кредитна історія, рівень доходу, наявність депозитних рахунків тощо. Ми завжди прагнемо забезпечити найкращі умови для наших клієнтів, і ваше задоволення є для нас пріоритетом.
Дякуємо за ваш прийнятий дзвінок, ми надали необхідні рекомендації які можуть вплинути на ліміт та обов'язково врахуємо ваші зауваження в нашій роботі. Сподіваємось, що дана ситуація не вплине на нашу подальшу співпрацю.